Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Άνετα η Χόφενχαϊμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Άνετα η Χόφενχαϊμ

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Υπέταξε 3-1 την Άουγκσμπουργκ με δύο γκολ του Γκρίλιτς και πολύ καλή εμφάνιση

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ωραίο θέαμα στην «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 3-1 της Άουγκσμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να αμέσως πάρουν τον έλεγχο. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν να βρουν κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς. Στο 17’ ο Γκρίλιτς έκανε 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Έτσι, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 31’ ο Καλιγκιούρι έκανε το 1-1.  Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν για κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Χόφενχαϊμ μπήκε ξανά δυνατά και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 46’ ο Γκρίλιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα αύξησε κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων τους, με τον Μπεμπού. Η Άουγκσμπουργκ εξακολούθησε να παίζει πιο αμυντικά, ωστόσο οι αντεπιθέσεις που εξαπέλυσε δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα έως το τέλος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα.  Έτσι, με τους τρείς βαθμούς κατάφεραν να προσπεράσουν την Άουγκσμπουργκ στον βαθμολογικό πίνακα.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις