Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλία θρίλερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλία θρίλερ

Serie A - αγωνιστικό: Φιορεντίνα και Τζένοα κόλλησαν στο 1-1 με τα γκολ από το 89’ και μετά! - Ακυρώθηκε γκολ του Μποναβεντούρα ως οφσάιντ

Serie A – αγωνιστικό: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το «θρίλερ» του «Αρτέμιο Φράνκι». Η Φιορεντίνα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Τζένοα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν.

Οι Γενοβέζοι ανέβασαν αρκετά την απόδοση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο και έπαιξαν πιο επιθετικά. Είχαν και αυτοί τις στιγμές τους, ωστόσο υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων τους. Δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα πριν την ανάπαυλα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι είχε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 68’, όμως το γκολ του Μποναβεντούρα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ματς έμοιαζε ότι θα λήξει 0-0 αλλά η Τζένοα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με τον Πιάτσα στο 89’. Στην συνέχεια ο αγώνας μετατράπηκε σε «θρίλερ». Η Φιορεντίνα ρίσκαρε αρκετά και πάλεψε για την ισοφάριση. Την πέτυχε τελικά στο 98’ με τον Μιλένκοβιτς να λυτρώνει την ομάδα του.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις