Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπιρουνιές Σον-Κέιν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπιρουνιές Σον-Κέιν

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε και η Τότεναμ υπέταξε 2-0 δίκαια την Αρσεναλ - Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Συνεχίζει ακάθεκτη η Τότεναμ! Τα «σπιρούνια» επικράτησαν 2-0 της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκανε φάσεις και τελικά πήρε το προβάδισμα. Στο 13’ ο Σον συνεργάστηκε ωραία με τον Κέιν και έκανε το 1-0. Η Άρσεναλ προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε την Τότεναμ και έκανε αρκετές φάσεις. Τα «σπιρούνια» άντεξαν και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45+1’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι και αυτή την φορά ο Κέιν σκόραρε μετά από ασσίστ του Σον.

Στο β’ μέρος, η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοση της. Κράτησε μπάλα και έψαξε να βρει κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Έκανε αρκετές φάσεις, όμως ήταν άστοχη και δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Τότεναμ πήρε τη νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Τετράμπαλο” η Λίβερπουλ

Τρομερή Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 4-0 την Γούλβς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις και άνοιξαν το σκορ. Στο 24’ ο Σαλάχ έκανε το 1-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Πίεσε τους «λύκους» και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 58’ ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 2-0. Η Γούλβς δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ. Στο 67’ ο Ματίπ έγραψε το 3-0. Ενώ, εννιά λεπτά αργότερα έκαναν το 4-0 με το αυτογκολ του Σεμέδο. Έτσι, η Λίβερπουλ πήρε μία σημαντική νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γουέστ Μπρομ συντρίφτηκε με 1-5 από την Κρίσταλ Πάλας (Κάλαγκερ 30’ – Φάρλονγκ 8’ (αυτγκ), Ζαχά 55’,68’, Μπεντέκε 59’,82’). Ενώ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 1-2 από την Λέστερ (ΜακΜπέρνι 26’ – Πέρεζ 24’, Βάρντι 90’).

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις