Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρεμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Την σφυροκόπησε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Την σφυροκόπησε

Πρεμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Γιουνάιτεντ πέρσε αλώβητη από το Λονδίνο 3-1 τη Γουέστ Χαμ - Η Τσέλσι 3-1 τη Λιντς και η Σίτι 2-0 τη Φούλαμ

Πρεμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Άλωσε» το Λονδίνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 3-1 της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» μπήκαν φορτσάτα στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και πίεσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν πιο κλειστά και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν. Όμως, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 38’ ο Σούτσεκ έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Η Γιουνάιτεντ άρχισε να απειλεί και πήρε το προβάδισμα σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 65’ ο Πογκμπά έκανε το 1-1 και στο 68’ ο Τέγιες έγραψε το 1-2. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 78’ ο Ράσφορντ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Έτσι, η ομάδα του Σόλσκιερ πήρε μία σημαντική νίκη.

Πρεμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ανατροπή η Τσέλσι, 3-1 τη Λιντς

Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι. Οι «μπλε» νίκησαν 3-1 την Λιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα «παγώνια» να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν αμέσως το σκορ. Στο 4’ ο Μπάμφορντ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κυνήγησαν την ισοφάριση. Στο 27 το πέτυχαν, με τον Ζιρού να κάνει το 1-1. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, η Τσέλσι πήρε τον έλεγχο. Πίεσε την Λιντς και είχε αρκετές ευκαιρίες. Στο 61’ πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Ζουμά. Συνέχισε να διατηρεί εύκολα το προβάδισμα απέναντι στους φιλοξενούμενους, που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και πέτυχε τρίτο γκολ. Στο 93’ ο Πούλισιτς έκανε το 3-1. Έτσι, η Τσέλσι ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 2-0 την Φούλαμ (Στέρλινγκ 5’, Ντε Μπρούινε 26’ (πεν)). Ενώ, Μπέρνλι και Έβερτον έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Μπράντι 3’ – Κάλβερτ-Λιούιν 45+3’).

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις