Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς Harrods: Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς Harrods: Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση

Τσιτσιπάς Harrods: Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια καταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό", λέει ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.

Τσιτσιπάς Harrods: Μεγάλο ντόρο έχει δημιουργήσει τα τελευταία 24ωρα μια ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter, με την Ομοσπονδία τένις τώρα να στέκεται στο πλευρό του. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής καλούσε κάποιον να ανοίξει ένα κατάστημα Harrods στη χώρα μας. Το tweet του έφερε πολλές αντιδράσεις και ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά επιχείρησε νωρίτερα να υπερασπιστεί τον γιό του. Tον τενίστα υπερασπίστηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια. Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον Εθνικό μας Ύμνο.»

O πατέρας του Τσιτσιπά απαντά για την προκλητική δήλωση του Στέφανου

Η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, ο οποίος απάντησε στους επικριτές του γιου του. “Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο, όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο, επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Γιατί να υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods;

Ο Στέφανος ορμώμενος από το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια καταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους. Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του”. Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί” ή σε άλλους οργανισμούς. Δεν το ανακοινώνει”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις