Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ούτε στη Γένοβα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ούτε στη Γένοβα

Serie A - αγωνιστικό: Ασταμάτητη η Μίλαν, πέρασε με διπλό 2-1 επί της Σαμπντόρια - Επιβλητική Νάπολι, 4-0 την Κροτόνε

Serie A – αγωνιστικό: Δεν σταματιέται η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-1 της Σαμπντόρια στην Γένοβα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Πίεσαν και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν να βρουν κενά στην άμυνα των αντιπάλων τους. Η Σαμπντόρια φάνηκε να αντέχει, ωστόσο ο Τζάνκτο έκανε χέρι και παραχώρησε πέναλτι στο 45’. Ο Κεσί εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος, η Μίλαν συνέχισε να έχει τον έλεγχο και έψαξε το δεύτερο γκολ. Κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και τελικά το πέτυχε. Στο 77’ ο Καστιγιέχο έκανε το 0-2, «σφραγίζοντας» τη νίκη. Η Σαμπντόρια απάντησε άμεσα, αφού πέντε λεπτά αργότερα μείωσε με τον Έκνταλ. Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω και έτσι η Μίλαν πήρε τη νίκη, που την κράτησε στο +5 από την δεύτερη Ίντερ.

Serie A – αγωνιστικό: Τεσσάρα στην Κροτόνε η Νάπολι

Τρομερή Νάπολι! Οι «παρτενοπέι» διέλυσαν 4-0 την Κροτόνε στο «Έτζιο Σκίντα». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι και πήραν αμέσως τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα. Έκαναν φάσεις, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 31’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ινσίνιε.

Στο β’ μέρος, η Νάπολι συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Πίεσαν την Κροτόνε και το έργο τους έγινε πιο «εύκολο», όταν στο 50’ ο Πετριτσιόνε αποβλήθηκε, αφήνοντας με 10 παίχτες τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και στο 58’ έκαναν το 0-2 με τον Λοζάνο. Συνέχισαν να απειλούν και βρήκαν και τρίτο γκολ. Στο 75’ ο Ντεμέ έκανε το 0-3.  Η Νάπολι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και στο 91’ ο Πετάνια έγραψε το τελικό 0-4. Έτσι, πήραν μία σημαντική νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ρόμα έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Σασσουόλο. Πάρμα και Μπενεβέντο έμειναν ισόπαλες με το ίδιο σκορ. Ενώ, η Βερόνα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι (Ζακάνι 21’ – Μαρίν 48’).

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις