Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φρέναρε η Σοσιεδάδ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φρέναρε η Σοσιεδάδ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Έμεινε στο 0-0 με την Αλαβές εκτός έδρας - Στείρα από γκολ ισοπαλία και στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Ελτσε

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα για την Σοσιεδάδ στο «Μεντιθορόθα». Οι «τσούρι ουρντίν» έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 κόντρα στην Αλαβές. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Η Αλαβές άντεξε στην πίεση και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Σοσιεδάδ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να απειλεί τους γηπεδούχους, η οποίοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μπατάλια. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους προβάδισμα και είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Πατσέκο είχε κατεβάσει ρολά και κράτησε όρθια την Αλαβές. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και η Σοσιεδάδ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Λευκή ισοπαλία και στο “Θεράμικα”

Λευκή ισοπαλία και στο «Θεράμικα». Βιγιαρεάλ και Έλτσε έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο. Είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να βρουν κενά στην καλά οργανωμένη άμυνα της Έλτσε και περιορίστηκε σε μία φλύαρη κατοχή. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Βιγιαρεάλ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί. Έκανε φάσεις, όμως ήταν άστοχη και δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Η Έλτσε αμύνθηκε υποδειγματικά και άντεξε στην πίεση αλλά δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε 2-0 της Οσασούνα εκτός έδρας (Ιγκλέσιας 76’, Μιράντα 90’). Ενώ, η Γρανάδα έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Ουέσκα (Σουάρεζ 43’, Μολίνα 88’, Σάντσεθ 90’ –  Ρίκο 21’, Γκαρσία 49’, Οκαζάκι 82’).

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις