Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέμπτοι οι “Άγιοι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέμπτοι οι “Άγιοι”

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Σαουθάμπτον κέρδισε την Μπράιτον 2-1 εκτός έδρας με πέναλτι από τον VAR στο τελευταίο τέταρτο

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πέρασε από το «Στάδιο Φάλμερ» η Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» επικράτησαν 2-1 της Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους και έκαναν αρκετές φάσεις. Στο 26’ πέρασαν μπροστά στο σκορ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρος.

Η Σαουθάμπτον παρά το αρχικό σοκ ανέβασε την απόδοση της και κυνήγησε την ισοφάριση. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε τους γηπεδούχους. Έκανε αρκετές φάσεις και έφερε το παιχνίδι στα ίσια σε κομβικό σημείο. Στο 45’ ο Βέστεργκαρντ έκανε το 1-1 με δυνατή κεφαλιά. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «άγιοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκλεισαν την Μπράιτον στα καρέ της και πίεσαν για να περάσουν μπροστά στο σκορ. Έκαναν αρκετές φάσεις, ενώ οι «γλάροι» δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να απειλήσουν την εστία του ΜακΚάρθι. Στο 78’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Σαουθάμπτον, μετά από την υπόδειξη του VAR. Ο Ντάνι Ίνγκς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 1-2. Στην συνέχεια η Μπράιτον προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι «άγιοι» μπόρεσαν να διατηρήσουν χωρίς πρόβλημα το προβάδισμα. Έτσι, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις