Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Στα Σπάτα ο “τίγρης”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Στα Σπάτα ο “τίγρης”

ΑΕΚ - Μελισσανίδης: “Γκάζια” στους παίκτες και στήριξη σε Καρέρα από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης - Επίσκεψη και από τους οργανωμένους 

ΑΕΚΜελισσανίδης: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» μίλησε με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη της ομάδας. Μάλιστα, ο κ. Μελισσανίδης απευθύνθηκε σε πολύ έντονο ύφος με τους ποδοσφαιριστές και τους υπενθύμισε τις ευθύνες που έχουν. Με αυτό τον τρόπο, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θέλησε να κάνει ξεκάθαρο το πως νιώθει για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και τα άσχημα αποτελέσματα, που έχει σημειώσει.

Ο Μελισσανίδης την ώρα που μιλούσε στους ποδοσφαιριστές, ζήτησε να μην είναι παρών κανείς άλλος. Μίλησε με πολύ έντονο ύφος και φαίνεται πως μεταξύ άλλων τους ανέφερε: «Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει. Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: Οι οργανωμένοι

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων». μίλησε και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, από τους οποίους θέλησε να μάθει το τι βλέπουν στην ομάδα. Ενώ, τους μετέφερε και την άποψη για το τι δεν πάει καλά. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν ο μόνος που παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, στα Σπάτα βρέθηκαν περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο και ήθελαν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, οι οργανωμένοι συναντήθηκαν και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στον οποίο ξεκαθάρισαν ότι τα έχουν με τους ποδοσφαιριστές για την συμπεριφορά τους και για την εικόνα που έχουν.  Πάντως, φαίνεται πως ο κ. Μελισσανίδης επισήμανε στους οπαδούς ότι τους καταλαβαίνει, αφού και εκείνος νιώθει το ίδιο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ενώ, κατά την αποχώρηση του τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 για Φιορεντίνα και Τζένοα με γκολ στο 89’ και το 98’!
Διπλό και 5η η Σαουθάμπτον, 2-1 στην Μπράιτον
Η Χόφενχαϊμ στο ρελαντί 3-1 την Αουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις