Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άπαρτο το κάστρο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άπαρτο το κάστρο!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Βόλφσμπουργκ 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή και το ματς να παίρνει φωτιά στην επανάληψη, όταν και σημειώθηκαν τα τρία γκολ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Βόλφσμπουργκ! Οι «λύκοι» επικράτησαν 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και ήταν πιο απειλητικοί.  Έκαναν αρκετές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο κλειστά, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το μετόπισθεν στην εστία τους. Δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι πριν από την ανάπαυλα. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Άιντραχτ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησαν πάρει τον έλεγχο. Πίεσε τους γηπεδούχους και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 63’ ο Ντοστ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1. Η Βόλφσμπουργκ δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 76’ ο Βέγκχορστ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και πάλεψε για να πάρει το προβάδισμα. Κάτι που κατάφερε να κάνει λίγο πριν το τέλος. Στο 88’ο Βέγκχορστ έγραψε το 2-1. Με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην τετράδα.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις