Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Μόνη δεύτερη ξανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Μόνη δεύτερη ξανά

Serie A - αγωνιστικό: Η Σασσουόλο επιβλήθηκε 1-0 της Μπενεβέντο και άφησε πάλι πίσω της, Ιντερ, Νάπολι και την 5η Γιουβέντους!

Serie A – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Σασσουόλο στο «Στάδιο MAPEI»! Οι «νεροβέρντι» επικράτησαν 1-0 της Μπενεβέντο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 7’ κέρδισαν πέναλτι και ο Μπεράντι που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0. Οι νεοφώτιστοι έβγαλαν αντίδραση και προσπάθησαν να πιέσουν.

Έπαιξαν πιο επιθετικά και έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της Σασσουόλο, η οποία αμύνθηκε εξαιρετικά. Ενώ, εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνη επιθετικά και να  κυνηγάει κάποιο γκολ. Δεν μπήκε άλλο πριν από την λήξη του ημιχρόνου. Έτσι, οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Σασσουόλο, αφού στο 49»’ αποβλήθηκε ο Χαρασλίν. Η Μπενεβέντο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και κυριάρχησε. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και τους «βομβάρδισε». Ήταν μόνιμη απειλή για την εστία των «νεροβέρντι» και έκανε ευκαιρίες με το τσουβάλι. Χαρακτηριστικό είναι, πως τελείωσε το παιχνίδι με 30 τελικές. Όκως, ο Κονσίλι ήταν ο φύλακας άγγελος της Σασσουόλο, αφού κατέβασε ρολά και κάνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις (13 στο σύνολο) κράτησε όρθια την ομάδα του. Η Σασσουόλο κράτησε με νύχια και με δόντια το προβάδισμα και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις