Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Παγίδα για Λάτσιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Παγίδα για Λάτσιο

Serie A - προαναγγελία: Υποδέχεται τη δυσκολοκατάβλητη Βερόνα που έβαλε δύσκολα σε Μίλαν και Γιουβεντους - Ασχημο μομέντουμ για τη “Βέκια Σινιόρα”

Serie A – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Ολίμπικο»! Η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Βερόνα. Οι «αετοί» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Σπέτσια. Καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο Τσάμπιονς Λίγκ έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ. Δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά πήραν τον βαθμό και εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» μετά από 20 χρόνια. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Προτό, Λούλιτς και Πάτρικ.

Από την άλλη, η Βερόνα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κάλιαρι. Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω.  Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο «Ολίμπικο» μετά από 20 χρόνια. Δεν υπολογίζονται οι Τσεκερίνι, Τσετίν, Κάλινιτς, Μπενάσι και Βιέιρα.

Serie A – προαναγγελία: Ασχημο μομέντουμ η Γιούβε

Σύννεφα πάνω από το Τορίνο! Η «Γκρανάτα» υποδέχεται την Ουντινέζε. Οι «ταύροι» έρχονται από την ήττα με 2-1 στο ντέρμπι του Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους. Έκαναν καλή εμφάνιση και πήραν το προβάδισμα, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το κλίμα είναι βαρύ για την ομάδα και την Τρίτη επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο οπαδοί της ομάδας. Χρειάζονται νίκες για να ελαφρύνουν την κατάσταση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ουικάνι, Ανσάλντι, Μούρου, Μπασέλι, Μιλίκο και Βέρντι.

Από την άλλη, η Ουντινέζε δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση νίκησε την Λάτσιο 3-1. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και περιόρισε τους αντιπάλους της. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Δεν υπολογίζονται οι Αρσλάν, Ντε Μάιο, Γιάγιαλο και Φορεστιέρι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Κροτόνε αντιμετωπίζει την Σπέτσια.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις