Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: “Derby Madrilenho”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: “Derby Madrilenho”

Λα Λίγκα - προαναγγελία: H Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο στο μεγάλο ντέρμπι τις πρωτεύουσας - Μάχη ουράς στο Μεστάγια

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Μαδριλένικο ντέρμπι  στο «Μπερναμπέου»! Η Ρεάλ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ατλέτικο. Οι «μπλάνκος» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Σεβίλλη. Έκλεισαν ωραία τους χώρους και χτύπησαν στα κενά που τους δόθηκαν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησαν 2-0 της Γκλάντμπαχ. Έκαναν μία μεστή εμφάνιση και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και να πάρουν το ντέρμπι. Δεν υπολογίζονται οι Αζάρ, Όντεγκααρντ, Μαριάνο και Γιόβιτς.

Από την άλλη, η Ατλέτικο έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Βαγιαδολίδ. Έκανε μια καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα το τρίποντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε εκτός έδρας της Σάλτσμπουργκ με 0-2. Έπαιξε κόντρα στην μπάλα και βρήκε δύο γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Ενώ, ο Όμπλακ και τα δοκάρια την έσωσαν. Απόψε, θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Δεν υπολογίζονται οι Χιμένες και Ντιέγκο Κόστα.

Λα Λιγκα – προαναγγελία: Μάχη …προβληματικών!

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «νυχτερίδες» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Εϊμπάρ. Άντεξαν στην πίεση και κράτησαν ανέπαφη την εστία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη στο τέλος. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι, που δεν δέχτηκαν γκολ μετά από εφτά παιχνίδια. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γκαμεϊρό, Σίλεσεν, Γκιγιαμόν, Κανγκ-Ιν και Γκάγια.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο ηττήθηκε με 0-2 από την Θέλτα. Έκανε κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να περιορίσει τους Γαλικιανούς.  Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας επανέφεραν τις συζητήσεις για αλλαγή προπονητή. Απόψε, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες, που θα ελαφρύνουν το κλίμα. Δεν υπολογίζεται ο Νολασκοάιν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Χετάφε κοντράρεται με την Σεβίλλη. Ενώ, η Ουέσκα αντιμετωπίζει την Αλαβές.

Δείτε ακόμη:

Καλπάζει η αήττητη Βόλφσμπουργκ, 2-1 την Αϊντραχτ με ανατροπή
Πέρασε δεύτερη η Σασουόλο, 1-0 την Μπενεβέντο
Το γύρισε με Μπούντιμιρ και Βάισμαν η Βαγιαδολίδ 3-2 την Οσασούνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις