Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Θα τη σέβεστε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Θα τη σέβεστε!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ των χιλίων προβλημάτων ψαλίδισε τα φτερά της φιλόδοξης Ατλέτικο 2-0 - Διπλό στο Χετάφε η Σεβίλλη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Άσπρο βάφτηκε το ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Ρεάλ επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «μπλάνκος» να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 15’ ο Κασεμίρο έκανε το 1-0.  Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισαν αρκετά την γραμμή κρούσης της Ατλέτικο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι η Ρεάλ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο. Πίεσαν την Ατλέτικο και κυνήγησαν και δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκαν με την «βοήθεια» των φιλοξενούμενων. Στο 63’ ο Όμπλακ έστειλε την μπάλα στα ιδια τα δίχτυα του (!) και έκανε το 2-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το προβάδισμα και πήραν το προβάδισμα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό στη Μαδρίτη η Σεβίλλη

«Άλωσε» το «Αλφόνσο Πέρεζ» η Σεβίλλη. Οι Αμδαλουσιανοί επικράτησαν 1-0 της Χετάφε. Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικές και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των Μαδριλένων και έτσι αρκέστηκαν σε μία ανούσια κατοχή. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο. 

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Σεβίλλη είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Έγιναν λίγες φάσεις και όλα έδειχναν, πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο. Η Σεβίλλη κατάφερε να βρει το γκολ, έστω και με βοήθεια. Στο 81’ ο  Εξειτέτα έκανε το 0-1 με αυτογκόλ. Έτσι, πήραν μια σημαντική νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βαλένθια έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (Σολέρ 26’ (πεν), Βαγιέχο 83’ – Βιγιαλίμπρε 55’, Ραούλ Γκαρθία 79’ (πεν)). Ενώ, η Ουέσκα επικράτησε 1-0 της Αλαβές (Οντιβέρος 66’).

Δείτε ακόμη:

Δηλητηριώδες …δάγκωμα του ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”
Τoν κακό δαίμονα των πρωτοπόρων υποδέχεται η Λάτσιο
Μαδριλένικο ντέρμπι και μάχη ουράς στο Μεστάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις