Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – ΠΣΑΠ: Όλοι κατά Κούγια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ΠΣΑΠ: Όλοι κατά Κούγια

ΑΕΚ - ΠΣΑΠ: Για τα υποτιμητικά σχόλια αναφορικά με τους διεθνείς που παίζουν στην ΑΕΚ υπέρ αυτών που ανήκουν στον Ολυμπιακό

ΑΕΚΠΣΑΠ: Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ανακοίνωσε που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, χρησιμοποιώντας βαριούς χαρακτηρισμούς για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του. Οι άνθρωποι της «ένωσης» δεν θέλουν να αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση και θα απαντήσουν με πολύ σκληρό τρόπο στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν νομικά κατά του κ. Αλέξη Κούγια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κάνουν αγωγή στον πρόεδρο της Λάρισας για προσπάθεια μείωσης των διεθνών ποδοσφαιριστών της, που αποτελούν και περιουσιακό στοιχείο της ομάδας (ως εταιρεία). Ενώ, θεωρούν πως η ανακοίνωση θίγει την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών της. Μάλιστα, έχει ήδη ζητηθεί από το νομικό τμήμα της ομάδας, να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος και να εκδικαστεί η υπόθεση τόσο στα ποινικά όσο και στα αθλητικά δικαστήρια. Ακόμα, επισημαίνεται πως θέλουν να κυνηγήσουν την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση από τον Αλέξη Κούγια.

ΑΕΚ – ΠΣΑΠ: …Και μη παρέκει!

Ακόμα όπως αναφέρει το αθλητικό πόρταλ «SDNA», το πιο πιθανό είναι να κινηθούν νομικά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Sτους οποίους αναφέρεται με περιφρονητικό τρόπο η επιστολή του προέδρου της ΑΕΛ. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα προσφύγει στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, για το σημείο που μειώνει η ανακοίνωση τους αθλητές της. Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, αφού μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να βάλλει κατά της ομάδας και της διοίκησης της χωρίς να αντιδρούν. Όμως, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τους ποδοσφαιριστές της, κάτι που θεωρούν ανεπίτρεπτο. Καθώς δεν γίνεται παράγοντας άλλης ομάδας να προσβάλλει έτσι τους ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι ο λόγος, που δεν θα το αφήσουν αναπάντητο.

Μάλιστα, και ο ΠΣΑΠ προέβη σε μία σκληρή ανακοίνωση. Στην οποία, αναφέρει πως ο κ. Κούγιας είναι από τους ανθρώπους, που θεωρούν πως ξέρουν τα πάντα. Ενώ, τονίζει πως θέλει να ασχολούνται όλοι μαζί του και πως είναι από τους ανθρώπους, που περιμένουν το λάθος για να κατασπαράξουν τους άλλους.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις