Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έπιασαν διαιτητή να κλέβει: Μεγάλο σκάνδαλο με ρέφερι της Euroleague
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπιασαν διαιτητή να κλέβει: Μεγάλο σκάνδαλο με ρέφερι της Euroleague

Έπιασαν διαιτητή να κλέβει: Είναι ο Ματέι Μπολτάουζερ και εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» - Δείτε το βίντεο

Aπίστευτο περιστατικό με διαιτητή της Euroleague. Ο Σλοβένος ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ, «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολα Τέσλα», να κλέβει άρωμα αξίας 221 ευρώ! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «republika.rs», ο πολύπειρος ρέφερι κατά την επιστροφή του από το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Μονακό για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολώνια γνωστής μάρκας. Αμέσως οι αρχές τον συνέλαβαν κι αφέθηκε ελεύθερος, πληρώνοντας πρόστιμο ύψους 30.000 δηναρίων (σ.σ. 256,11 ευρώ).

Το περιστατικό αν και σοκαριστικό δεν είναι πρωτοφανές. Πέρυσι ο γκαρντ των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, Ράιαν Ρόλινς, κατηγορήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις για κλοπή της αμερικανικής αλυσίδας Τάργκετ με αποτέλεσμα να αποκοπεί από την ομάδα. Έγγραφα από το Γενικό Επαρχιακό Δικαστήριο της Αλεξάντρια έδειξαν ότι ο 21χρονος κατηγορήθηκε για επτά παραπτώματα μικροκλοπής αντικειμένων αξίας έως 1.000 δολαρίων. Τα φερόμενα αδικήματα συνέβησαν δύο φορές τον Σεπτέμβριο, τέσσερις φορές τον Οκτώβριο και μία τον Νοέμβριο του 2023 σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Επέστρεψε στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο. Όπως αναφέρει το «The Athletic», ο Ρόλινς έχει κατηγορηθεί για κλοπή ειδών οικιακής χρήσης όπως τρόφιμα, προϊόντα σώματος και κεριά.

Αποφυγή σχολιασμού

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό το θέμα ή τη βάση για τις αποφάσεις μας για το ρόστερ», είπε ο ο πρόεδρος των Γουίζαρντς στο «The Athletic». Ο Ρόλινς επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του ΝΒΑ Draft του 2022 από τους Χοκς προτού τον ανταλλάξουν στους Ουόριορς αλλά έκανε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι, περίπου στο τέλος της σεζόν, για κάταγμα που προκλήθηκε από τον παίκτη Κρις Τζόουνς. Στάλθηκε στους Γουίζαρντς τον Ιούλιο του 2023. Ο δικηγόρος του Ρόλινς, Νάθαν Μάισκενς, δεν παρέθεσε κάποιο σχόλιο στα μέσα για την κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις