Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

12

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 28/4: Προβλέψεις για την Κυριακή
PLUS

Ζώδια σήμερα 28/4: Προβλέψεις για την Κυριακή

Ζώδια σήμερα 28/4: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει. Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι. Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

a person holding a basketball

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Και βέβαια, μην αφήνεις τη διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Φίλε Δίδυμε, στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

Στα επαγγελματικά σου, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδιά σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου, γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις με το παραμικρό. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες, αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με την σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα και μην τους δίνεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, προσπάθησε να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να βγεις ραντεβού και με άτομα που δεν σου πολυγεμίζουν το μάτι, αλλά έχεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους. Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

a person holding a basket

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η μέρα απαιτεί πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από τη μεριά σου, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις του παρελθόντος. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου να περιμένεις μία είδηση από το άτομο που είσαι ερωτευμένος, που θα σε κάνεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανό! Το άγχος που έχεις για τα επαγγελματικά σου είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Συνειδητοποίησέ το και μην το αφήνεις να σε παρασύρει σε υπερβολές και ακρότητες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων. Φίλε Παρθένε, η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτα του και παιδέψτε τον λίγο, για να σας ποθήσει περισσότερο…

Το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

a woman wearing a hat

Ζυγός

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις… Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινη Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα… Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις… πολλές επαφές. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δεν χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω-γύρω!!

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και παρότι οι πολλές υποχρεώσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πρόσεξε τις άσκοπες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα, για να μην μπλέξεις μετά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Κυριακή, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Στους αδέσμευτους η μέρα σας δίνει πολύ καλές επιρροές, για μια καινούργια γνωριμία.

Φίλε Σκορπιέ, μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις την προσδοκώμενη επιτυχία.

a pair of sneakers with smiley faces painted on them

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου. Αγαπητέ Τοξότη, όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Και… πού ξέρεις;

Το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητά σου θα σου χρειαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές, σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρουν και το ταίρι σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος σου, φίλε Αιγόκερε, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου.

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο! Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρησε μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

a cup of coffee sitting on top of a white table

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Μην ξεγελιέσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα, για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Σήμερα, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να γίνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνησή σου αρκεί για να ελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη ερωτική σου διάθεση, σε κάνουν να ακτινοβολείς. Κάποιες σκέψεις σου που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου μπορεί σήμερα να σε αγχώσουν. Ξεπέρασέ τες με τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Πλησίασε τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές, αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η ημέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

Στη δουλειά σου σήμερα, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μείνεις καθ’ όλα πιστός στο πρόγραμμα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

a woman sitting on the ground with a bowl of cereal
Πηγή: Myastro.gr 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις