Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Nations League – αγωνιστικό: Ματσάρα με 6 γκολ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – αγωνιστικό: Ματσάρα με 6 γκολ!

Nations League - αγωνιστικό: Η Γερμανία έφερε ισοπαλία 3-3 με την μαχητική Ελβετία - Εκπληξη στο Κίεβο, η αποδεκατισμένη Ουκρανία 1-0 την Ισπανία!

Nations League – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στην Κολωνία! Η Γερμανία ήρθε ισόπαλη στο 3-3 με την Ελβετία σε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πήραν αμέσως το προβάδισμα. Στο 5’ ο Γκαβράνοβιτς έκανε το 0-1. Τα «πάντσερ» παρά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο βρέθηκαν να χάνουν με 0-2. Στο 26’ ο Φρόιλερ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Γερμανία είχε απάντηση και 2 λεπτά αργότερα ο Βέρνερ μείωσε σε 1-2. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες κυνήγησαν κάποιο γκολ πριν το ημίχρονο, όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός παρέμεινε στο «κόκκινο» και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι Γερμανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, αφού στο 55’ ο Χάβερτζ έκανε το 2-2. Οι Ελβετοί δεν επηρεάστηκαν και στο 57’ ο Γκαβράνοβιτς σημείωσε το 2-3. Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους, με τον Γκνάμπρι να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν μπει κι’ άλλα γκολ. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Γερμανοί έχασαν «χρυσή» ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή του ομίλου.

Nations League – αγωνιστικό: Ηττα σοκ η Ισπανία!

Λύγισε η Ισπανία στο Κίεβο! Οι αποδεκατισμενοι Ουκρανοί νίκησαν 1-0 την «φούρια ρόχα» και έβαλαν στοπ στο αήττητο σερί της μετά από δύο χρόνια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και έκαναν φάσεις. Η Ουκρανία παρά τις απουσίες κοίταξε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και αμύνθηκε υποδειγματικά, ενώ και ο τερματοφύλακας της, Μπούστσαν κατέβασε ρολά. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, οι Ισπανοί συνέχισαν να κυριαρχούν και είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Ενώ, είχαν και αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Στο 76’ η Ουκρανία άνοιξε το σκορ, με τον Τσιγκάνοβ  να κάνει το 1-0 κόντρα στην ροή του αγώνα. Στην συνέχεια, κλείστηκαν και κατάφεραν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα παρά την πίεση των Ισπανών.

Τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς
Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος: 0-0
Λετονία – Μάλτα: 0-1 (Μπόργκ 90’)
Μαυροβούνιο – Λουξεμβούργο: 1-2 (Ιβάνοβιτς 34’ – Μουράτοβιτς 42’, Σινάνι 86’)
Νησιά Φερόε – Ανδόρρα: 2-0 (Όλσεν 19’,33’)
Λιχτενστάιν – Άγιος Μαρίνος: 0-0

Δείτε ακόμη:

Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστική
Ερχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο Μπόλονι
Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις