Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – προπονητικό: Μπόλονι με ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – προπονητικό: Μπόλονι με ΟΦΗ

Παναθηναϊκός - προπονητικό: Να έρθει ο Ρουμάνος Τρίτη και να κάτσει στον πάγκο κόντρα στους Ηρακλειώτες είναι ο στόχος των ιθυνόντων του τριφυλλιού

Παναθηναϊκόςπροπονητικό: Έρχεται ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό αν κάτι δεν πάει πολύ στραβά τις προσεχείς ώρες. Ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται προ των πυλών του τριφυλλιού μετά την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος. Οι πράσινοι βρίσκονται στην τελική φάση συζητήσεων και μένουν μόνο λεπτομέρειες για να γίνει πραγματικότητα η ήδη υπάρχουσα προφορική συμφωνία. Κάτι που θα συμβεί με την ανταλλαγή των τελευταίων διαδικαστικών εγγράφων επικύρωσης και η άφιξη του Μπόλονι στην Αθήνα που θα επιφέρει την επίσημη ανακοίνωση.


Και οι δύο πλευρές επιθυμούν ο νέος προπονητής να βρίσκεται στη χώρα μας το γρηγορότερο δυνατόν. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι αυτό θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης, Αν αυτό επιτευχθεί ο Μπόλονι πιθανότατα θα βρεθεί στον πάγκο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός – προπονητικό: Ο Συλαϊδόπουλος

Μόνιμο πόστο στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού θα αναλάβει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Συλαϊδόπουλος θα προπονεί την πρώτη ομάδα μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Ντάνι Πογιάτος, ενώ μετέπειτα θα μείνει στην ομάδα ως βοηθός προπονητή. Θυμίζουμε, ο Έλληνας τεχνικός της Κ19 ανέλαβε την σημερινή προπόνηση της ομάδας. Όμως, αποφασίστηκε να μείνει οριστικά και να αναλάβει το «τριφύλλι» μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής και θα γίνει βοηθός στην συνέχεια. Έτσι, λίγο πριν την σημερινή προπόνηση των «πρασίνων», ο επιχειρησιακός διευθυντής της ομάδας, Σπύρος Βλάχος, έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού και παρουσίασε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις