Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – μεταγραφές: Πρασινίζει ο Μαουρίσιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – μεταγραφές: Πρασινίζει ο Μαουρίσιο

ΠΑΟ - μεταγραφές: Στην Αθήνα ο άλλοτε μέσος του ΠΑΟΚ για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές - Ως ελεύθερος στο τριφύλλι ο Βραζιλιάνος

ΠΑΟμεταγραφές: Παίχτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει στο “τριφύλλι”. Έτσι, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή “Open Sport” οι “πράσινοι” θα κάνουν μια δυνατή μεταγραφή για τη μεσαία γραμμή τους. Θυμίζουμε, ο Μαουρίσιο έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, ο Βραζιλιάνος ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση για την απόκτηση του.

Το τριφύλλι είχε ανάγκη από ενίσχυση στην μεσαία της γραμμή και θα καλύψει το κενό με την προσθήκη του 32χρονου. Ο Μαουρίσιο μπορεί να προσφέρει πολλά στο “τριφύλλι”, αφού θα προσθέσει ποιότητα, ενώ έχει και μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί.

ΠΑΟ – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει ήδη φτάσει στην Αθήνα. Θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έχει ήδη αγωνιστεί μια τριετία στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπως είπαμε παραπάνω. Με τον “δικέφαλο του βορρά” έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ενώ, μετράει 96 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασσίστ. Μάλιστα έχει δύο κύπελλα Ελλάδας και ένα πρωτάθλημα, κάνοντας το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19.

Δείτε ακόμη:

Πρώτος στο γκριντ ο Μπότας στο γκραν πρι του ΑΪφελ
Λημνιός στον ΟΠΑΠ: Ο Φαν΄τ Σχιπ κάνει καταπληκτική δουλειά
Οι προβληματισμοί Φαντ Σιπ και οι λύσεις που ετοιμάζει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις