Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Για εξιλέωση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Για εξιλέωση!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Μπάγερν μετά τη συντριβή από τη Χόφενχαϊμ ψάχνει κόντρα στη Χέρτα τη νίκη που θα σβήσει την γκέλα

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στην Χόφενχαϊμ. Δεν ήταν καλή η εικόνα τους, έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα, ενώ επιθετικά πέρα από το γκολ δεν απείλησαν αρκετά την αντίπαλο τους. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Την Τετάρτη οι Βαυαροί κατέκτησαν ένα ακόμα τρόπαιο, αφού νίκησαν με 3-2 την Ντόρτμουντ στο γερμανικό Σούπερ Καπ. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Χέρτα έρχεται από την ήττα με 1-3 απέναντι στην Άιντραχτ. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη και δέχθηκαν εύκολα τα γκολ. Επιθετικά είχαν ευκαιρίες, ωστόσο το γκολ τους ήρθε από αυτογκόλ. Πρέπει να βελτιωθούν αμυντικά για να κοντράρουν την Μπάγερν.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βόλφσμπουργκ και Αουγκσμπουργκ

Αμφίρροπο παιχνίδι και στην «Φόλκσβάγκεν Αρένα». Η Βόλφσμπουργκ κοντράρεται με την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Το αποτέλεσμα είναι καλό για τους γηπεδούχους, αφού θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί αρκετά γκολ. Ενώ, επιθετικά βρήκε δύσκολα το γκολ. Ηττήθηκαν από την ΑΕΚ και έμειναν εκτός Ευρώπης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι το σκοράρισμα, χαρακτηριστικό είναι, πως έχει το χειρότερο ποσοστό αποτελεσματικότητας στο πρωτάθλημα (12,5%), ενώ ο Στέφεν βρέθηκε θστικός στον κορωνοϊό.

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της στην άμυνα και πέτυχε τα γκολ. Ενώ, δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το προβάδισμα. Απόψε, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτών
Τετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!
Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις