Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης Πάσχα 2024: Στην Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης Πάσχα 2024: Στην Κέρκυρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τον συνοδεύει ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Μαζί με τον σύζυγο του, Τάιλερ Μακμπεθ βρέθηκαν στη τελετή της Ανάστασης. Νωρίτερα, συμμετείχαν και στο έθιμο των Μπότηδων.

Στην εξέδρα των επισήμων είχαμε και το πρώτο τετ-α-τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. «Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει» δήλωσε λίγες μέρες αργότερα σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης. Έτσι λοιπόν όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ο Μητροπολίτης πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη για να του ευχηθεί. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπεθ.

Τις προηγούμενες ώρες είχε μεταφέρει το δικό του μήνυμα ειρήνης λέγοντας ότι βρίσκεται εκεί στην πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. «Το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, για να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως.

Δηλαδή, ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει είμαστε μαζί για να αλλάξουμε τη χώρα μας, πρέπει να αλλάξουμε από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης. Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη», ανέφερε στο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις