Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σαρωτική Λειψία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σαρωτική Λειψία

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Διέλυσε 4-0 τη Σάλκε και είχε ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ - Τεσσάρα και η Ντόρτμουντ στη Φράιμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έντονο ενδιαφέρον μας επιφύλασσε το ματς της «Ρεντ Μπουλ Αρένα»! Η Λειψία διέλυσε με 4-0 την Σάλκε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να δείχνουν τις διαθέσεις τους. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Σάλκε. Στο 31’ πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Μποζντόγκαν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ανχελίνο. Ενώ, ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο. Στο 45+2’ έκαναν το 3-0 με τον Όρμπαν. Στο β’ μέρος, η Λειψία συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο απέναντι σε μια Σάλκε, που έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει. Έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και θα μπορούσε να είχε διευρύνει κι’ άλλο την διαφορά. Τελικά το πέτυχε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση του Χάλστενμπεργκ. Έτσι, έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Ντόρτμουντ

Εύκολο βράδυ και για την Ντόρτμουντ, η οποία, κατατρόπωσε με 4-0 την Φράιμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι. Έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως το πέτυχαν στο 31’ με τον Χάλαντ, να κάνει το 1-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εξαιρετικοί και πέτυχαν αμέσως το δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 47’ ο Τσαν έκανε το 2-0.  Η επιθετική γραμμή της Ντόρτμουντ είχε κέφια και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Στο 66’ ο Χάλαντ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάσλακ στο 93’, γράφοντας το τελικό 4-0.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 2-1 την Χόφενχαϊμ (Καμάντα 54’, Ντόστ 71’ – Κράμαριτς 18’). Η Κολωνία ηττήθηκε με 1-3 από την Γκλάντμπαχ (Ρεμπετσάι 84’ – Πλέα 14’, Λάινερ 16’, Στίντλ 56’ (πεν)). Η Στουτγκάρδη έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Λεβερκούζεν (Κάλαντζιτς 76’ – Σικ 7’).  Η Βέρντερ νίκησε 1-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ (Μπίτενκουρτ 27’).

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις