Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Φλωρεντία vs Γένοβας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Φλωρεντία vs Γένοβας!

Serie A - προαναγγελία: Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Σαμπντόρια στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Ιταλία

Serie A – προαναγγελία: Με έντονο ενδιαφέρον ξεκινάει και η 3η αγωνιστική της Serie A. Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «βιόλα» έρχονται από την ήττα με 4-3 εκτός έδρας από την Ίντερ. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί, έκαναν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ. Αμυντικά δεν ήταν κακοί, όμως οι «νερατζούρι»  πήραν τη νίκη. Το αποτέλεσμα άφησε μια πικρή γεύση στην ομάδα, αφού παρά την μεγάλη εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει κάτι.

Με τέτοιες εμφανίσεις η Φιορεντίνα, μπορεί να στοχεύει στο να τερματίσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μεταγραφικά είναι δραστήριοι και θέλουν να κάνουν μερικές προσθήκες ακόμα, για περαιτέρω αγωνιστική βελτίωση. Απόψε, πάντως, δεν υπολογίζονται οι Πούλγκαρ και Μπόρχα Βαλέρο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τους Ριμπερί και Πετζέλα.

Serie A – προαναγγελία: Η Σαμπντόρια

Από την άλλη, η Σαμπντόρια ηττήθηκε με 2-3 από την νεοφώτιστοι Μπενεβέντο. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βρέθηκε να κερδίζει με 2-0. Μετά τα γκολ οι Γενοβέζοι καθησυχάστηκαν. Έδωσαν την πρωτοβουλία στον αντίπαλο τους και έκαναν αρκετά λάθη. Ισοφαρίστηκαν και εν τέλει έχασαν το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Σαμπτνόρια εντοπίζεται στην άμυνα, αφού υπάρχουν αρκετά κενά. Χρειάζεται να γίνει ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Απόψε, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι Κεϊτά, Κόλεϊ, Γιάνκτο, Βιέιρα και Ντεπάολι.

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις