Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Περνάει & …παραπερνάει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Περνάει & …παραπερνάει!

Τσάμπιονς Λιγκ - κλήρωση: Με Μάντσεστερ Σϊτι, Πόρτο και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός, στόχος η δεύτερη θέση και η πρόκριση στα νοκ άουτ

Τσάμπιονς Λιγκκλήρωση: Μπορεί να ονειρεύεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ στην σημερινή κλήρωση. Οι Πειραιώτες κοιτάζουν στα μάτια τους αντιπάλους τους πλην ενός. Ενώ, επιβεβαίωση υπήρξε και στο προαίσθημα του Πέδρο Μαρτίνς, πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Πόρτο από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Ενώ, από το δεύτερο και το τρίτο γκρουπ κληρώθηκαν με Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι είναι το φαβορί του ομίλου αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, αφού μπορεί να κοντράρει τις άλλες δύο ομάδες.

Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Μέσι vs CR7 και ο όμιλος φωτιά

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα του Μέσι θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους του Ρονάλντο. Ενώ, όμιλος «φωτιά» είναι ο 8ος, που θα κοντραριστούν Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία και Μπασάκσεχιρ. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 20-21 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 8-9 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

https://www.instagram.com/p/CFzrh_Knafe/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις