Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ – βιβλίο: Πρώην βοηθός βγάζει… άπλυτα στη φόρα
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ – βιβλίο: Πρώην βοηθός βγάζει… άπλυτα στη φόρα

Μελάνια Τραμπ - βιβλίο: Στα απομνημονεύματα η συγγραφέας «ξεναγεί» το κοινό με λεπτομέρεια «στον Λευκό Οίκο και την Ανατολική Πτέρυγα», όπου βρίσκεται το γραφείο της Πρώτης Κυρίας.

Μελάνια Τραμπ – βιβλίο: Πρώην βοηθός της Μελάνια Τραμπ κυκλοφόρησε βιβλίο που περιλαμβάνει τα «αποκαλυπτικά απομνημονεύματά» της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Το βιβλίο της Stephanie Winston Wolkoff, πρώην αμισθί συμβούλου της Πρώτης Κυρίας, αναφέρει με λεπτομέρειες πτυχές από την 15χρονη φιλία των δύο γυναικών. Η Stephanie Winston Wolkoff διορίστηκε ως μη αμειβόμενη σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας λίγο μετά τη νίκη Τραμπ στις εκλογές του 2016 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μετάβαση της Μελάνια Τραμπ από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο. Η ίδια βρίσκεται πίσω και από το πολιτικό χαρτοφυλάκιο της Πρώτης Κυρίας. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2018, η Winston Wolkoff αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση της συμβούλου, μετά από αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας ό,τι η εταιρεία της είχε λάβει 26 εκατ. δολάρια για να βοηθήσει στον προγραμματισμό της πλούσιας τελετής ορκωμοσίας του Τραμπ το 2017 και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων.

Εκείνη την εποχή, η Winston Wolkoff είπε ότι η εταιρεία είχε «λάβει μόλις 1,62 εκατομμύρια δολάρια» τα οποία και διανεμήθηκαν μεταξύ του προσωπικού. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις των δύο γυναικών με την νυν συγγραφέα να ισχυρίζεται ότι υπήρξε αποδιοπομπαίος τράγος. Η Winston Wolkoff αργότερα συνεργάστηκε με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Μανχάταν, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα για το κατά πόσο οι υπεύθυνοι της ορκωμοσίας Τραμπ το 2017 κακοδιαχειρίστηκαν μέρος του ποσού ρεκόρ των 107 εκατομμυρίων δολαρίων, που συγκέντρωσαν από δωρεές. Το βιβλίο «Η Μελάνια και Εγώ» εκδόθηκε από την Gallery Books, θυγατρική της Simon & Schuster, την 1η Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το Vanity Fair. Στα απομνημονεύματα η συγγραφέας «ξεναγεί» το κοινό με λεπτομέρεια «στον Λευκό Οίκο και την Ανατολική Πτέρυγα», όπου βρίσκεται το γραφείο της Πρώτης Κυρίας.

Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Έτσι χαρακτηρίζει τη φιλία της με τους Trump η συγγραφέας του βιβλίου. Ένα λάθος που της “κόστισε συναισθηματικά, ψυχικά, σωματικά, οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά”, όπως ισχυρίζεται. Ξαφνικά, έγινε  οδυνηρά ξεκάθαρο ότι η Melania δεν ήταν πραγματικά φίλη μου, αναφέρει. Τα σημάδια της αδιαφορίας για τη σχέση τους ήταν πολλά: “Μια μέρα η Melania μου έστειλε ένα email ότι είχε δει το γιο μου περνώντας από το σπίτι μου: “είδα τον Taylor, του φώναξα αλλά μάλλον δεν με αναγνώρισε”, έγραφε. Λογικό, μιας και το όνομά του είναι Tyler. Επί δέκα χρόνια αποκαλούσε το γιο μου με άλλο όνομα και ποτέ δεν τη διορθώσαμε ούτε εκείνος ούτε εγώ. Θα μπορούσε να δει πώς είναι το όνομά του, το είχα αναφέρει σε ένα σωρό μηνύματα, e-mails, προσκλήσεις σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να το μάθει”.

Προτεραιότητά της να βγαίνει καλή στο Instagram

Η συγγραφέας αναφέρει επίσης στο βιβλίο ένα περιστατικό για τη μέρα που βρέθηκε με την Melania Trump στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον. Καθώς οι παππούδες της Stephanie ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, η ίδια ένιωσε την καρδιά της να σφίγγεται στη θέα της Αιώνιας Φλόγας που καίει εις μνήμην των πεσόντων. “Πιστεύετε ότι η Melania ένιωσε συμπόνια και μου ζήτησε να ανάψουμε μαζί ένα κερί; Όχι. Το μόνο που την απασχολούσε ήταν να βγάλει μια καλή φωτογραφία για να τη δημοσιεύσει στα social media”.

Η κόντρα με την Ιβάνκα

Η Stephanie Winston Wolkoff αναφέρεται επίσης σε άλλες δολοπλοκίες που σχεδίασε η Melania Trump προκειμένου η κόρη του Προέδρου Ivanka να μην φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα της εκδήλωσης. Το σχέδιο είχε το ανεπίσημο όνομα “Operation Blocking Ivanka” και προέβλεπε την τοποθέτηση της κόρης του Trump στα “τυφλά” σημεία, εκεί δηλαδή από όπου δεν μπορούσαν να πάρουν πλάνα οι τηλεοπτικές κάμερες. “Ήταν η ορκωμοσία του Donald, όχι της Ivanka”, αναφέρεται στο βιβλίο. “Αλλά κανείς δεν είχε το θάρρος να της το πει. Στη Melania δεν άρεσε το γεγονός ότι η κόρη του Trump ήθελε να τραβήξει την προσοχή και ήταν αποφασισμένη να μην το επιτρέψει. Δεν της άρεσε επίσης ότι η Ivanka σκόπευε να περπατήσει στη λεωφόρο Pennsylvania μαζί με τα παιδιά της”.

Τελικά, η Ivanka έστειλε στη Stephanie μια φωτογραφία από την ορκωμοσία του Βarack Obama όπου περιτριγυρίζεται από την οικογένειά του με το σχόλιο “είναι ωραίο να έχει γύρω του την οικογένειά του αυτές τις μοναδικές στιγμές”. Αυτό σήμανε και το τέλος της επιχείρησης “Blocking Ivanka”. Σύμφωνα με όσα γράφονται στο βιβλίο, η Melania αποκαλεί ειρωνικά την κόρη του Donald Trump “πριγκίπισσα” ενώ αναφέρεται σε εκείνη και το σύζυγό της Jared Kushner ως “τα φίδια”.

Δείτε ακόμη

Μελάνια & Ιβάνκα: Ένα βλέμμα όλο… “φωτιά”
Η Μελάνια “βγαίνει” μπροστά και στηρίζει Τραμπ – “Έχουμε ανάγκη τον σύζυγό μου”
Viral: Η Μελάνια κάνει ό,τι μπορεί για να μην της πιάσει το χέρι ο Τραμπ
“Ο Τραμπ βαριόταν και… πήρε τον μαρκαδόρο” – Χαμός στο Twitter με το φόρεμα της Μελάνια
“Χαμογέλα!” – Ο Τραμπ έφερε πάλι σε δύσκολη θέση τη Μελάνια (vid)
Γαργαλιστικές αποκαλύψεις: Το σημείο στο σώμα του “σέξι” Τραμπ, που λατρεύει η Μελάνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις