Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ – Ντόναλντ: “Το σημείο που λατρεύει στο σώμα του”
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ – Ντόναλντ: “Το σημείο που λατρεύει στο σώμα του”

Μελάνια Τραμπ - Ντόναλντ: Η εμφάνισή του με λευκό σορτσάκι προ διετίας είχε γίνει viral πυροδοτώντας ποικίλα -ως επί το πλείστον αρνητικά – σχόλια.

Μελάνια Τραμπ – Ντόναλντ: Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνει το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου του CNN Κέιτ Μπένετ για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με τίτλο Free Melania. Ανάμεσά τους και το μέρος του σώματος του προέδρου των ΗΠΑ, που λατρεύει περισσότερο η Μελάνια: «Έχει όμορφα πόδια. Υπέροχα πόδια. Πανέμορφα, μακριά υπέροχα πόδια», ομολογεί στο βιβλίο. Aν και δεν φημίζεται για το καλογυμνασμένο κορμί του ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ικανότατος στο τένις, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, και μάλιστα παίζει συχνά όταν βρίσκεται για διακοπές στην έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς. Η εμφάνισή του με λευκό σορτσάκι προ διετίας είχε γίνει viral πυροδοτώντας ποικίλα -ως επί το πλείστον αρνητικά – σχόλια.

Στο ίδιο βιβλίο, που επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στην Ουάσιγκτον ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά και σε διαφορετικό όροφο στον Λευκό Οίκο, η Μελάνια φέρεται να έχει δηλώσει για τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερο άνδρα της ότι «είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη»! Άλλωστε ανεβάζει συχνά τρυφερές φωτογραφίες τους στο λογαριασμό της στο Instagram, μεταξύ των οποίων και μία, στην οποία τον χαρακτηρίζει «όμορφο», διαψεύδοντας εμμέσως τα όσα έχουν γραφεί κατά καιρούς για τα σύννεφα στον γάμο τους που μετρά 15 χρόνια.

Γυναίκα της Χρονιάς

Κι όλα αυτά ενώ το Πανεπιστήμιο Palm Beach Atlantic της Φλόριντα έχρισε τη Μελάνια Γυναίκα της Χρονιάς ως «εξαίρετο άνθρωπο, υπέροχη γυναίκα και σύντροφο ζωής, θαυμάσια μητέρα και Πρώτη Κυρία» για την εκστρατεία της Be Best κατά της χρήσης ναρκωτικών και τον διαδικτυακό εκφοβισμό ανηλίκων. Το βραβείο, που έχει προκαλέσει τη σφοδρή κριτική ορισμένων επειδή η Μελάνια δεν υπερασπίστηκε τη Γκρέτα Τούνμπεργκ από τις φραστικές επιθέσεις του συζύγου της, θα της απονεμηθεί στις 19 Φεβρουαρίου σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλμ Μπιτς.

https://www.instagram.com/p/B6539iIgfx2/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις