Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 120: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 8/7
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 120: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 8/7

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 120: Η Θεοδοσία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει για ακόμα μια φορά.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 120: Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης παρουσία του Δούκα και της Ανέτ τους αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δυο. Θα τις δεχτούν όμως ο Δούκας και η Ανέτ; Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της. Θέλει να ηρεμήσει απ’ την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς. Η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της.

Το ίδιο βράδυ η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της. Η Πηνελόπη μη μπορώντας να αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για την ζωή της. Ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 120: Το μυστικό της Ασημίνας, αποκαλύπτεται στο Νικηφόρο

Ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη του χωριού ενάντια στην βιομηχανική ζώνη, εμφανίζεται ο Δούκας και οργισμένος διακόπτει το γλέντι τους. Η Θεοδοσία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο. Αυτός την απορρίπτει για ακόμα μια φορά. Ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη. Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά από το ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλλημα της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο…

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου 120

Δείτε ακόμη

Η Ελ Μακφέρσον στα 56 της, κρατάει ακόμα τον τίτλο «The Body»
Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ – Ξεκινά η δίκη για την συκοφαντική δυσφήμιση (vid & pics)
Ειδικός Πρέσβης για τον Υπεύθυνο Τουρισμό ανακηρύχθηκε ο Gιοrgio Armani

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις