Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – πλέι οφ: Βέρντερ και του χρόνου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – πλέι οφ: Βέρντερ και του χρόνου

Μπουντεσλίγκα - πλέι οφ: Εφερε ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο της Χάιντενχαϊμ και κέρδισε το ζευγάρι των πλέι οφ παραμονής στα εκτός έδρας γκολ!

Μπουντεσλίγκαπλέι οφ: Δεν νίκησε, αλλά βγήκε 100% κερδισμένη, η Βέρντερ Βρέμης. Ισόπαλο στο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Χαϊντενχάιμ με τους «πράσινους». Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην Μπουντεσλίγκα, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Με το καλημέρα σας, η Βέρντερ άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Θέουερκαουφ στο 3’.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι απέκτησε γρηγορότερο ρυθμό και οι δύο ομάδες έγιναν περισσότερο επιθετικές. Ο Κλέιντιεστ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 85’, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 στο 94’. Η Χαϊντενχάιμ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 97’ με πέναλτι του Κλέιντιεστ. Το γκολ αυτό δεν άλλαξε κάτι, αφού με αυτό το σκορ η ομάδα της Βρέμης παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα.

Μπουντεσλίγκα – πλέι οφ: Τρελά λεφτά για Σάντσο!

Το βάρος του σε χρυσό, ζητάει η Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο. Οι Βεστφαλοί έδωσαν απαντήσεις στις πιέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα, η Ντόρτμουντ έκανε σαφές στους Άγγλους, πώς, ο 20χρονος ακραίος επιθετικός πωλείται μόνο με το ποσό των 120 εκατομμυρίων και με τίποτα λιγότερο. Ο Σάντσο πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με τους «κίτρινους», μετρώντας 20 γκολ και 20 ασσίστ σε 44 συμμετοχές.

Μόνο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πλησιάσει την Ντόρτμουντ. Αφού, πολλοί μεγάλοι σύλλογοι θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις των Γερμανών. Με την κρίση που χτύπησε το ποδόσφαιρο, ελεώ κορονοϊού δύσκολα θα υπάρξει κάποιο ντιλ.

Δείτε ακόμη:

Όρθιος στη Λάρισα με 10 και ελπίζει ο Πανιώνιος
Έχασε βαθμούς στη Λαμία (0-0) και έδωσε δικαιώματα η Ξάνθη!
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις