Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Καίγονται 3 στους 4!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Καίγονται 3 στους 4!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Λεβάντε υποδέχεται την Σοσιεδάδ και η Σεβίλλη την Εϊμπάρ σε παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η Λεβάντε υποδέχεται την Σοσιεδάδ στην έδρα της και η Σεβίλλη υποδέχεται την Εϊμπάρ σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Kαίγονται και οι δύο για τους βαθμούς! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, έχοντας 57 βαθμούς. Θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσουν να αυξήσουν την διαφορά τους από την Βιγιαρεάλ και να σιγουρέψουν το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έρχονται από νίκη και θέλουν να χτίσουν ένα σερί.

Για τους φιλοξενούμενους τα πράγματα είναι δύσκολα. Κατέχουν την 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 35 βαθμούς. Έχουν μια διαφορά 6 βαθμών με την Μαγιόρκα που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να αποκτήσουν μια διαφορά ασφαλείας. Απόψε θα βάλουν δύσκολα στην Σεβίλλη και θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση, έχοντας 42 βαθμούς. Οι “βάτραχοι” έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από την Οσασούνα και με νίκη θα μπορούσαν να την φτάσουν. Διανύουν μια μέτρια σεζόν, βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή τους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μετά το restart, δεν έχουν βρει ρυθμό, όμως θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την Σοσιεδάδ.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται  στην 7η θέση και έχουν 50 βαθμούς. Με την νίκη θα ισοβαθμίσουν με την Χετάφε και θα ανέβουν στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Φέτος, οι Βάσκοι διανύουν μία πολύ καλή σεζόν και έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Μπιλμπάο. Μετά την επανέναρξη, έχει αρχίσει πολύ άσχημα και θέλει μια νίκη που θα της τονώσει το ηθικό.

Levante’s Spanish forward Roger Marti (L) vies with Valencia’s Spanish defender Hugo Guillamon during the Spanish League football match between Valencia and Levante at the Mestalla stadium in Valencia on June 12, 2020. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Δείτε ακόμη:

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Εν αναμονή της Ξάνθης
Νίκες για Μπάρτσα και Ρεάλ, ένα ακόμα βήμα τίτλου οι “μερένχες”
Μπέρνλι και Σέφιλντ (1-1) δεν πήραν προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις