Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ελπίζει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ελπίζει!

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από την ΑΕΛ οι “κυανέρυθροι” και πάνε στον “τελικό” με τον Παναιτωλικό κρατώντας την τύχη στα χέρια τους

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Όρθιος στην Λάρισα ή, χαμένη ευκαιρία; Όπως, και να το δει κανείς ο Πανιώνιος πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό Η και να μείνει στην κατηγορία απευθείας. Σε κάθε περίπτωση, με το 0-0 στο AEL FC Arena, οι “κυανέρυθροι” παραμένουν αήττητοι στα πλέι άουτ. Και εξακολουθούν να ελπίζουν ενόψει του σαββατιάτικου “τελικού” με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμυρνη. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.  Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα  τους και τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο, όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Ντομίνγκες (στο 31’), με δεύτερη κίτρινη. Αυτό προκάλεσε ένταση στους πάγκους των ομάδων και ο ρέφερι Ζαχαριάδης, απέβαλε και τον Νίκο Ζαμάνη. (αμφότεροι του Πανιωνίου).

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ασχημα τελειώματα

Στο β’ μέρος, η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα, εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58’ με τον Μάρκοβιτς να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από κακή έξοδο του Κότνικ. Οι “βυσσινί”  συνέχισαν να πιέζουν, όμως υστερούσαν στο τελείωμα. Οι περισσότερες προσπάθειες, πάντως, δεν αποτέλεσαν ουσιαστικό κίνδυνο για τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντομίνγκες 31’, Ζαμάνης 31’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονία), Πάτρας (Μακεδονία), Χριστάκογλου (Χαλκιδική), VAR: Σέζος (ΚΙλκίς)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (Μούζεκ 79’), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ  (Ηλιάδης 46’), Βινίσιους (Πινακάς 59’), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου

Πανιώνιος (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (Ευαγγέλου 34’), Μαξίμοβιτς (Παπαγεωργίου 81’), Λυμπεράκης ( Άρσε 61’), Τσιλούλης.

Δείτε ακόμη:

Κόντρα Τότεναμ και Έβερτον με το βλέμμα στην Ευρώπη
Τότεναμ και Εβερτον σε… τελικό για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις