Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ – πλέι άουτ: Γκέλα Ξάνθης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ – πλέι άουτ: Γκέλα Ξάνθης

Σούπερ - πλέι άουτ: Η Λαμία με παίκτη λιγότερο για μία αγωνιστική ώρα πήρε παλικαρίσιο βαθμό και η Ξάνθη έχει μπλέξει για τα καλά!

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Γκέλα ολκής για την Ξάνθη, έμεινε στο 0-0 με την αδιάφορη Λαμία που απέδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Οι Βοιωτοί έπαιξαν για την ιστορία τους και έκοψαν βαθμούς από μία αναποτελεσματική ακριτική ομάδα η οποία δεν κατάφερε καν να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 29’ Ετσι η Ξάνθη πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη παραμονής στην οποία έχει εμπλακεί.

Στο α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν φλύαρη υπεροχή και μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0. Αλλά και με ένα γεγονός που θα μπορούσε να έχει κρίνει το ματς διαφορετικά. ΕΙδικότερα, ο αρνητικός πρωταγωνιστής Ανέστης Βλαχομήτρος, σε τέσσερα λεπτά (25΄ – 29΄) είδε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε. Κρέμασε την ομάδα του που τελικά δεν το πλήρωσε ελέω ανικανότητας των αντιπάλων να κεφαλαιοποιήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν.

Σούπερ – πλέι άουτ: Ούτε με τις αλλαγές

Το 70% κατοχής μπάλας της Ξάνθης στο πρώτο μέρος, δεν άλλαξε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ξάνθη είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Κάτι που δεν άλλαξε ούτε με τους παίκτες που έριξε στο γήπεδο ο Νικος Καραγεωργίου και πέραν από κάποια απειλητικά σουτ, δεν σημειώθηκε η μεγάλη φάση.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βλαχομήτρος 29’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδα) – Φωτόπουλος (Αθήνα), Σπυρόπουλος (αν. Αττική). VAR: Παπαπέτρου (Αθήνα).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (Πλιάτσικας 89’), Καραμάνος (Ασίγκμπα 81’), Βλαχομήτρος, Σάλιακας (Βασιλόγιαννης 58’).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (Γκαργκαλατζίδης 46’) , Στάρτζεον (Τζουρίτσκοβιτς 62΄), Φοσέ (Φοσέ 62’), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (Φασίδης 88’), Καρασαλίδης (Σόσα 77’), Κασάδο.

Δείτε ακόμη: 

Κόντρα Τότεναμ και Έβερτον με το βλέμμα στην Ευρώπη
Τότεναμ και Εβερτον σε… τελικό για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο
Ο χαμένος χάνεται στο Σεβίλλη vs Εϊμπάρ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις