Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νέα «γκέλα» ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νέα «γκέλα» ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νέο έδαφος έχασε ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για τη 2η θέση, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νέο έδαφος έχασε ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για τη 2η θέση, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει νωρίς το κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, μία φάση προκάλεσε εκνευρισμό στους Θεσσαλονικείς, που βραχυκύκλωσαν, και έκαναν πολύ ώρα να συνέλθουν. Οι Κρητικοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, όμως δεν άντεξαν ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Μάλιστα, θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη! Μόλις στο 5ο λεπτό ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Ο Λημνιός βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Μπίσεσβαρ και εκείνος με προβολή έκανε το 0-1!

Για ανεξήγητο λόγο ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στον ΟΦΗ στη συνέχεια και οι Κρητικοί λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν γρήγορα. Στο 13’ σουτ του Φιγκεϊρέδο πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Πασχαλάκης απέκρουσε κεφαλιά του Κουτρουμπή, ενώ στο 17’ το σουτ του Βαζ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ο Πασχαλάκης δεν είχε την ίδια τύχη. Ο Νέιρα με συρτό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έκανε το 1-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Βέβαια, στο 28’ έγινε μια φάση που έβγαλε τον ΠΑΟΚ εκτός ρυθμού. Ο Σφιντέρσκι ανατράπηκε από τον Κουτρουμπή και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, είδε και το VAR και δεν άλλαξε την απόφασή του. Αυτό προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων που έμειναν εκτός αγώνα στη συνέχεια. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο ΟΦΗ να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 43’, κάνοντας την ανατροπή. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Βαζ, Στάικου, Μπράουν, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Φιγκεϊρέδο με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς τα έδωσαν όλα, έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς. Παρόλο που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 59’ όταν ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Τελικώς ο δικέφαλος έφερε το ματς στα ίσια στο 76’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη. Όμως στο σημείο που έδειχνε ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Εσίτι με δεύτερη κίτρινη. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Ο ΟΦΗ στο 97’ με σουτ του Νέιρα που απέκρουσε ο Πασχαλάκης και ο ΠΑΟΚ στο 98’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη ο Πασχαλάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 18′ Νέιρα, 43′ Φιγκεϊρέδο – 5′ Μπίσεσβαρ, 76′ Μιχαηλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28′, 59′ Κουτρουμπής, 45 +7′ Νέιρα, 75′ Κοροβέσης, 82′ Γιαννούλης, 91′ Ουάιλι – 50′, 81′ Εσίτι, 78′ Άκπομ.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 59′ Κουτρουμπής – 81′ Εσίτι

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουμπαράκης (Θράκης), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Τζιώτζιος (Θράκης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάιλι, Μπράουν, Μαρινάκης (90′ Νάστος), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (77′ Σακόρ), Νέιρα, Βαζ (59′ Ζοάο Βίκτορ), Φιγκεϊρέδο (89′ Μάνος).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (46′ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46′ Εσίτι), Λημνιός (63′ Άκπομ), Μπίσεσβαρ (63′ Μάτος), Στοχ (61′ Τζόλης), Σφιντέρσκι.

Δείτε ακόμη

Αστέρας για… φίλημα, 4-0 τον Βόλο!
Γλυκάθηκαν με το VAR και βάζουν περισσότερη τεχνολογία!
Αρνητικά τα νέα τεστ στην Ξάνθη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις