Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σόου Φερνάντεθ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σόου Φερνάντεθ!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον Βόλο ο Αστέρας και πήρε τη νίκη 4-0 στην Τρίπολη.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον Βόλο ο Αστέρας και πήρε τη νίκη 4-0 στην Τρίπολη. Ένα παιχνίδι το οποίο μετέτρεψε σε one man show ο Λουίς Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ! Με τη νίκη αυτή οι Αρκάδες πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι άουτ. Περιμένουν το ματς της Δευτέρας ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό για να μάθουν αν θα διατηρηθούν εκεί. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και κατάφερε να το «καθαρίσει» από τις αρχές του δεύτερου μέρους. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λουίς Φερνάντεθ με πλασέ, μετά από ασίστ του Κώτσιρα, άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 10’, όταν ο Γέντρισεκ από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ!

Από το τέταρτο και μετά ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 45’ ο Καραγκιόζης ανέτρεψε τον Σίτο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Φερνάντες ένα λεπτό αργότερα ανέλαβε την εκτέλεσή του. Έστειλε την μπάλα στο κέντρο και έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες καθάρισαν οριστικά το ματς. Ο Σίτο με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Καραγκιόζη, ο οποίος έπεσε λάθος.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τυπική διαδικασία

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν καθαρά τυπική διαδικασία. Οι κυανοκίτρινοι έσβησαν μηχανές, ο Βόλος δεν ήταν απειλητικός και όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει. Με εξαίρεση μία ακόμη φάση στο 67’ που έκλεισε το σκορ. Μετά από μπαλιά τρύπα του Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Λουίς Φερνάντεθ με πλασέ έκανε το 4-0.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 2’, 45+1’, 67’ Λουίς Φερνάντεθ, 51’ Σίτο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25’ Αλί Μπαμπά, 40’ Πασαλίδης, 45+3’ Κρέσπι, 56’ Μουνάφο – 35’ Μουνίθ, 42’ Ζοάο, 77’ Γκουαροτσένα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Χατζηνάκος (Δράμας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης (86’  Χριστόπουλος), Άντζουλας, Τασουλής, Μουνάφο (60’ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Σίτο (60’ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46’ Ριέρα), Φερνάντεθ (77’ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Μήτογλου, Διαμάντης, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (84’ Μπαλογιάννης), Ζοάο (51’ Κορέλας), Γέντρισεκ (51’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (64’ Μπάλλας).

Δείτε ακόμη

Γλυκάθηκαν με το VAR και βάζουν περισσότερη τεχνολογία!
Αρνητικά τα νέα τεστ στην Ξάνθη
Σα: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις