Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Λήξη συναγερμού…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Λήξη συναγερμού…

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Προσωρινή λήξη συναγερμού στην Ξάνθη αναφορικά με το κρούσμα κορονοϊού, τουλάχιστον μέχρι να παρθεί και το δεύτερο δείγμα αύριο!

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Προσωρινή λήξη συναγερμού στην Ξάνθη αναφορικά με το κρούσμα κορονοϊού, τουλάχιστον μέχρι να παρθεί και το δεύτερο δείγμα αύριο! Μετά την αρχική ανησυχία ήρθαν ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο των Ακριτών. Καθώς στο νέο τεστ που έγινε στην υπόλοιπη ομάδα, όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά! Κάτι που σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε κανονική διεξαγωγή του αγώνα με τη Λαμία, κανονικά τη Δευτέρα. Βέβαια, για την Ξάνθη εκκρεμεί ένα ακόμη τεστ σε όλη την ομάδα. Αύριο, Κυριακή, θα παρθεί εκ νέου δείγμα. Αν και αυτό βγει αρνητικό, τότε το ματς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19:30, όπως έχει οριστεί.

Ανακοίνωση για το θέμα έβγαλε και η Σούπερ Λιγκ που τονίζει ότι θα επαναληφθούν οι έλεγχοι όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στην ανακοίνωση της λίγκας για το θέμα της Ξάνθης αναφέρεται: «Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά. Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή. Όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020».

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Η ενημέρωση της Ξάνθης

Από την πλευρά της η Ξάνθη ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή. Οι Ακρίτες είχαν ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό ήταν εκτός αποστολής. Τώρα, αυτό που προέκυψε είναι ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αφού το τεστ που υποβλήθηκαν βγήκε αρνητικό. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ξάνθης τονίζεται: «Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Δείτε ακόμη

Σα: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»
Το VAR της Ρεάλ φταίει στην Μπαρτσελόνα και τον φιλικό της Τύπο…
Λιβάγια: «Θα κερδίσουμε στον τελικό»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις