Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Λα Λιγκα: VAReal Madrid!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Λα Λιγκα: VAReal Madrid!

Ισπανία - Λα Λιγκα: Αιχμές και καυστικά σχόλια από την “Mundo Deportivo” για την αντιμετώπιση της βασίλισσας από τη διαιτησία και τo VAR

Ισπανία – Λα Λιγκα: «Πόλεμος» έχει ξεκινήσει στην Ισπανία, με την κοινή γνώμη να είναι διχασμένη. Πυρά κατά της Ρεάλ Μαδρίτης για την διαιτησία, στέλνει η ισπανική «Mundo Deportivo». Πιο συγκεκριμένα, σε σχόλια υπάρχουν αιχμές για εύνοια που θεωρεί η εφημερίδα έχουν οι Μαδριλένοι από την διαιτησία, την τελευταία περίοδο. Η «βασίλισσα» επικράτησε δύσκολα, με 1-0 απέναντι στην Χετάφε, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού της, Σέρχιο Ράμος.

Με τη νίκη επί της Χετάφε, η ομάδα της Μαδρίτης απέκτησε μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα. Πήρε ταυτοχρονα ισχυρό προβάδισμα στο κυνήγι του τίτλου. Η απόφαση του διαιτητή του αγώνα, Χουάν Μαρτίνεθ, να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ, προκάλεσε έντονες  αντιδράσεις στις τάξεις των «μπλαουγκράνα». Οι οπαδοί της Μπάρτσα, διαμαρτυρήθηκαν, κάνοντας λόγο για διαιτητική ευμένεια υπέρ των «ροχιμπλάνκος».

Ισπανία – Λα Λιγκα: Τίμια νίκη με Χετάφε

Η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στις 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της  η Ρεάλ πήρε την νίκη ύστερα από ώθηση των διαιτητών των αγώνων και του VAR. Παρά ταύτα, στο εν λόγω δημοσίευμα της χαρακτηρίζει δίκαιη την απόφση με τη Χετάφε! Η μόνη «τίμια» νίκη που πέτυχε η «βασίλισσα», ήταν αυτή απέναντι στην Χετάφε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” λέει χαρακτηριστικά. Ακόμα, στην συνέχεια πρόσθεσε πως στις υπόλοιπες αναμετρήσεις δεν θα κατάφερνε να φτάσει στην νίκη, δίχως την παρέμβαση της διαιτησίας και της εν λογω τεχνολογίας υπέρ της.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις