Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Τσάβι: Η μεγάλη επιστροφή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Τσάβι: Η μεγάλη επιστροφή!

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ο 40χρονος Ισπανός γίνεται ξανά κάτοικος Βαρκελώνης, αυτή την φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που αγάπησε!

ΜπαρτσελόναΤσάβι: Γίνεται ξανά «μπλαουγκράνα» ο Τσάβι! Όπως όλα δείχνουν, ο 40χρονος Ισπανός γίνεται ξανά κάτοικος Βαρκελώνης, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Αυτή την φορά, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που αγάπησε. Ο Τσάβι που δεν κρύβει ότι θέλει να προπονήσει την ομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής «Mundo Deportivo», τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση των Καταλανών. Ο Ισπανός ζήτησε εγγυήσεις, πως θα έχει τον απόλυτο έλεγχο και θα παίρνει αυτός τις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα. Όπως φαίνεται, ο Τσάβι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν περίπου τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Καταλανοί πλησιάζουν τον Τσάβι για την θέση του προπονητή. Πιο συγκεκριμένα, είχαν προσπαθήσει να τον φέρουν στην ομάδα στις 13 Ιανουαρίου, μετά την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, ο 40χρονος τεχνικός έδωσε αρνητική απάντηση και τελικά η διοίκηση της ομάδας προσέλαβε τον Κίκε Σετιέν. Τώρα, όλα φαίνεται πως βαίνουν προς αίσιο τέλος και ο άλλοτε ηγετικός χαφ της Μπάρτσα επιστρέφει για τον πάγκο της!

Μπαρτσελόνα – Τσάβι: Περισσότερες από 700 εμφανίσεις

Ο Τσάβι Ερνάντεθ, είναι ένας ζωντανός θρύλος της Μπράτσα. Αφού, με χρώματα της έχει σημειώσει περισσότερες από 700 εμφανίσεις και κατέκτησε 25 τίτλους στα 18 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα. Ενώ, έκλεισε  την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην Αλ Σάντ. Ο 40χρονος που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα του Κατάρ, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την ομάδα της καρδιάς του.

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις