Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Μέσι: Ετοιμάζει …μαντίλι;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Ετοιμάζει …μαντίλι;

Μπαρτσελόνα - Μέσι: Χολωμένος ο Αργεντίνος σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα το 2021 - Στο ψυγείο οι σχέσεις του με την διοίκηση των μπλαουγκράνα

ΜπαρτσελόναΜέσι: Ο Λιονέλ Μέσι εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το 2021. Την είδηση «βόμβα» αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena SER. Ο Μέσι δεν είναι χαρούμενος και δεν οφείλεται μόνο στα αγωνιστικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα. Η σχέση του με την διοίκηση της ομάδας δεν είναι η καλύτερη και έχουν υπάρξει πολλές διαμάχες τα τελευταία χρόνια. Με γνώμονα όλα αυτά,  ο ισπανικός σταθμός ανέφερε την Πέμπτη, ότι ο Αργεντίνος διέκοψε τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίου. Και ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από το Καμπ Νου το καλοκαίρι του 2021.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα το αρνείται, ή τουλάχιστον,  ισχυρίζονται ότι  δεν γνωρίζουν για κάποια αλλαγή στη στάση του Μέσι. Ενώ, περιμένουν να τελειώσουν κανονικά οι διαπραγματεύσεις. Εν πάση περιπτώσει, οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να ξαναξεκινήσουν, ακόμα και όντως είχαν σταματήσει. Καθώς, ο Μέσι θα μπορούσε να περιμένει να δει τον προγραμματισμό της ομάδας ή το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών του συλλόγου.

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Κρίνει και τις εκλογές

Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για το 2021 και η κατάσταση του συμβολαίου του Αργεντίνου θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα. Καθώς, μέλη του συλλόγου μπορούν να βασίσουν την ψήφο τους, στο κατά πόσο ικανή ήταν η διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του 6 φορές κατόχου της «χρυσής μπάλας» ή όχι. Είναι βέβαιο, ότι ο Μέσι αποφασίζει για το μέλλον του. Καθώς, υπέγραψε δύο συμβόλαια μικρής διάρκειας για ένα ή δύο έτη με ρήτρες που του επιτρέπουν να αποχωρήσει στο τέλος κάθε σεζόν αν το επιθυμεί.

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις