Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Για τη νίκη με ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Για τη νίκη με ΠΑΟ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Αινιγματική δήλωση αναφορικά με το μέλλον του έκανε ο Ζοσέ Σα, που δεν έκανε κάποιο σχόλιο για πιθανή μεταγραφή του.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Αινιγματική δήλωση αναφορικά με το μέλλον του έκανε ο Ζοσέ Σα, που δεν έκανε κάποιο σχόλιο για πιθανή μεταγραφή του. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Για το ντέρμπι των δύο αιωνίων σχολίασε ότι η ομάδα του πάει μόνο για τη νίκη. Επίσης αφιέρωσε τον φετινό τίτλο στον κόσμο, σχολιάζοντας ότι ήταν λίγο παράξενα χωρίς αυτούς φέτος, αλλά και στην οικογένειά του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί», τόνισε ο Σα και συνέχισε: «Όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την επιτυχία. Η άμυνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη και είχε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας.

Όσον αφορά το που αφιερώνει τον τίτλο, ο Πορτογάλος είπε: «Στους φιλάθλους μας που περιμένανε πολύ καιρό αυτόν τον τίτλο. Στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους δουλεύουν σε αυτό το σύλλογο γιατί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ». Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για τον ίδιο, ο Σα σχολίασε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί». Τέλος, για το ντέρμπι των δύο αιωνίων ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων σχολίασε: «Όπως πάντα πάμε για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Εκτός ο Τσιμίκας

Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των δύο αιωνίων. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να δώσει ανάσες στον νεαρό άσο, γι’ αυτό και τον άφησε εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και αλλαγές στο αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι. Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη

Το VAR της Ρεάλ φταίει στην Μπαρτσελόνα και τον φιλικό της Τύπο…
Λιβάγια: «Θα κερδίσουμε στον τελικό»
Γραμμένος: «Φάρος που θα μας οδηγεί το 2004»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις