Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Γκριζμάν: Παραγκωνισμός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Γκριζμάν: Παραγκωνισμός

Μπαρτσελόνα - Γκριζμάν: Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει βασικός σε έναν από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες των «μπλαουγκράνα»

ΜπαρτσελόναΓκριζμάν: Μπερδεμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται να είναι ο Αντουάν Γκριζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει βασικός σε έναν από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες των «μπλαουγκράνα». Και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν τον επιλέγει ο Κίκε Σετιέν. Στην μοναδική φορά που αγωνίστηκε βασικός, δε, απέναντι στην Μπιλμπάο στο Καμπ Νου, δεν ολοκλήρωσε όλο το 90λεπτο.

Το παράδοξο είναι, ότι, κανείς δεν έχει περισσότερες συμμετοχές από τον Γκριζμάν. Ο Γάλλος, έχει αγωνιστεί 32 φορές αυτή την σεζόν, όμως, ο ρόλος του στην ομάδα έχει μειωθεί αρκετά. Δεν είναι πια ο παίχτης που θα ξεκινήσει βασικός, αφού ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και ο Ανσού Φατί για μια θέση μαζί του. Επίσης, η επιστροφή του Λουίς Σουάρεζ -από τον τραυματισμό του- περιόρισε τις διαθέσιμες θέσεις  της εντεκάδας, αφού μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι ανέγγιχτοι.

Μπαρτσελόνα – Γκριζμάν: “Βράζει’ ο κύκλος του Γάλλου

Ο Σετιέν εξήγησε πως: «Πρέπει πάντα να προσπαθείς να έχεις τον Λίο και τον Σουάρεζ στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να βρεις μία θέση για τον Γκριζμάν, χωρίς να αποσταθεροποιήσεις την ομάδα». Πολύ απλά, ο Γάλλος έχει χάσει την θέση του στην ομάδα, κάτι που προκαλεί θυμό σε αυτόν και την οικογένεια του. «Για να μπορέσεις να μιλήσεις, θα πρέπει να έχεις τα κλειδιά του φορτηγού και να μην είσαι απλά ο επιβάτης» δήλωσε ο πατέρας του σε προσωπική ανάρτηση στο Instagram. Ο αδερφός του στο Twitter, μετά την αναμέτρηση με την Ατλέτικο, σχολίασε: «Θέλω να κλάψω, σοβαρά. Μόνο δύο λεπτά». Ο κύκλος του Γκριζμάν βράζει και μόνο ο ίδιος προσπαθεί να σταματήσει την γκρίνια πριν… ξεχειλίσει. Μένει μόνο να δούμε, που, μπορεί να οδηγήσει αυτή η κόντρα και τι καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσει.

Δείτε ακόμη:

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Γιασικεβίτσιους για αντικαταστάτη του Πέσιτς!
Ουές ο 2ος στον ΟΦΗ
Ξέκοψε το ενδεχόμενο αλλαγών ο Λάκοβιτς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις