Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: ΜπαρτΣάρας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: ΜπαρτΣάρας!

Μπάσκετ - Μπαρτσελόνα: Κινήθηκαν γρήγορα οι Καταλανοί και “έκλεψαν” τον Σάρας από τη Φενέρμπαχτσε που τον διεκδίκησε πρώτη

ΜπάσκετΜπαρτσελόνα: Ενα σπουδαίο deal πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έκαναν δικό τους τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που θα πάρει τη θεση του Πέσιτς στον πάγκο των μπλαουγκράνα! Ο Λιθουανός θα είναι ο μαέστρος της ομάδας και θα προσπαθησεί να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης! Ο Σάρας, λοιπόν, αποχώρησε από τη Ζαλγκίρις και ως το πιο καυτό όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά τον Ομπράντοβιτς θα δοκιμαστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα τον είχε στο νούμερο 1 της λίστας της και λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Πέσιτς. Οι “μπλαουγκράνα” μπήκαν γρήγορα στην κουβέντα για να μην αφήσουν περιθώρια να αντιδράσει η Φενέρ. Η οποία είχε αρχικά στραφεί στον Σάρας μετά την αποχώρηση Ζοτς. ΤΟυ πρότειναν τριετές συμβόλαιο, ενώ μεγάλο τρόλο έπαιξε και το ότι η ομάδα της Βαρκελώνης, έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην γηραιά ήπειρο, με τρομερό βάθος!

Μπάσκετ – Μπαρτσελόνα: Ανακοινωση με tweet

Θυμίζουμε, ο Λιθουανός έχει υπάρξει και παίχτης της Μπάρτσα. Εκεί μάλιστα, σήκωσε για πρώτη φορα στην καριέρα του την Ευρωλίγκα (2003). Τώρα, θα προσπαθήσει να το επαναλάβει και σαν προπονητής της. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν να γευτούν την κορυφή της Ευρώπης 10 χρόνια. Τελευταίος τίτλος ήταν αυτός στο Παρίσι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Γιασικεβίτσιους ταξιδεύει στην Βαρκελώνη, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Η Μπάρτσα απο την πλευρά της, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους, με μια φωτογραφία του Λιθουανού να φιλάει το έμβλημα της ομάδας. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις τον ευχαρίστησε για  όσα προσέφερε στην αγαπημένη του ομάδα.

 

https://twitter.com/FCBbasket/status/1278614900680597505

Δείτε ακόμη:

Ελαμψαν Εβερτον και Γουέστ Χαμ!
Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ
Ροντρίγκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις