Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Ουές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Ουές

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Τη δεύτερη μεταγραφή του ολοκλήρωσε σήμερα ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές.

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: Τη δεύτερη μεταγραφή του ολοκλήρωσε σήμερα ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 22χρονος δεξιός μπακ, με καταγωγή από τη Συρία, υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο Ουές αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πλατανιά, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στο παρελθόν είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την αγγλική Μπρέντφορντ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος άσος εμφανίστηκε περήφανος που θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Επίσης υποστήριξε ότι του αρέσει το πρότζεκτ που δημιουργείται στην ομάδα, που αποτελείται από νεαρούς παίκτες.

Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Abdul Rahman Oues, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο νεαρός αμυντικός, γεννημένος στην Αθήνα στις 14 Ιουνίου 1998, με καταγωγή από την Συρία, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα U18 της Brentford και στην U20 του Πλατανιά, απ’ όπου προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα τον Φεβρουάριο του 2017. Έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας των Χανίων σε συνολικά 62 αγώνες και έχει πετύχει 2 γκολ. Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με την U21 της χώρας μας, με την οποία μετρά 3 συμμετοχές. Abdul, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

Σούπερ Λιγκ – ΟΦΗ: «Περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ»

Από την πλευρά του ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές εμφανίστηκε περήφανος που θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. «Έχω ενθουσιασμό και περηφάνια που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Η απόφαση να έρθω ήταν εύκολη, αφού μίλησα με τον κ. Σαμαρά και τον προπονητή. Μου αρέσει το πρότζεκτ που δημιουργείται και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν», τόνισε ο 22χρονος δεξιός μπακ και πρόσθεσε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ότι ο ΟΦΗ έχει νεαρούς παίκτες και θα μπορέσω να εξελιχθώ. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του και να δώσω το 100%. Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Δείτε ακόμη

Ξέκοψε το ενδεχόμενο αλλαγών ο Λάκοβιτς!
Αδιαπραγμάτευτη η πρόταση, αξιώνουν “ναι” ή “όχι”!
Ολιβέιρα: «Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις