Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: «Όχι» σε νέο σύστημα εκλογών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: «Όχι» σε νέο σύστημα εκλογών

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Κατηγορηματικός ήταν ο Ζόραν Λάκοβιτς στο ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού συστήματος, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Κατηγορηματικός ήταν ο Ζόραν Λάκοβιτς στο ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού συστήματος, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι αυτό δεν θα συμβεί. Μάλιστα, ο διευθυντής ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ ξέκοψε και την πιθανότητα για προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ, σενάριο που επίσης έχει ακουστεί. Ο Λάκοβιτς συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον θέμα των εκλογών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Σέρβος αξιωματούχος δεν άφησε περιθώρια για την ευόδωση κάποιου εκ των παραπάνω σεναρίων. Ήταν συγκεκριμένος και τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς την συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης. Ωστόσο, δεν εγγυήθηκε για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου στην Ομοσπονδία.

Επίσης, ο Λάκοβιτς σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για διορισμό νέας προσωρινής διοικούσας επιτροπής από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Μια κίνηση που απέτυχε την περίοδο 2016-17 στη χώρα μας, κάτι που φέρεται να παραδέχτηκε και ο ίδιος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογες ήταν και πι εισηγήσεις του στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον οποίο συνάντησε χθες.

Ποδόσφαιρο – ΕΠΟ: Συνάντηση με τους Big4

Στην ατζέντα του Ζόραν Λάκοβιτς, για την επίσκεψή του στη χώρα μας, είναι και η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Big4. Ο διευθυντής ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ θα κουβεντιάσει με τους τέσσερις «μεγάλους» για το θέμα της ΚΕΔ. Η θητεία του Βίτορ Μέλο Περέιρα ολοκληρώνεται και πρόσθεση των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ είναι ο νέος αρχιδιαιτητής να είναι κοινής αποδοχής. Έτσι, ο Λάκοβιτς θα προσπαθήσει με τους ισχυρούς άνδρες των Big4 να βρεθεί η «χρυσή τομή». Έτσι ώστε να σταματήσουν οι έριδες και να είναι όλες οι ομάδες ενωμένες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε ακόμη

Αδιαπραγμάτευτη η πρόταση, αξιώνουν “ναι” ή “όχι”!
Ολιβέιρα: «Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»
Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Σίτι υποδέχεται την νέα κυρίαρχο Λίβερπουλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις