Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τριάρα και πρωτιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τριάρα και πρωτιά!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Ατρόμητος, που πήρε τη νίκη με 3-0.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Ατρόμητος, που πήρε τη νίκη με 3-0. Οι Περιστεριώτες κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στα πλέι άουτ, που τους οδήγησε και στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν σοβαρή από την αρχή, πέτυχε γρήγορο γκολ και δεν έδωσε… δικαιώματα στους «βυσσινί». Ο Ατρόμητος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα πλέι άουτ και δικαίως έφτασε στο «τρίποντο». Απ’ την άλλη η ΑΕΛ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να βγάλει… παλμό σε κανένα σημείο του αγώνα. Τα πράγματα έγιναν απλά από νωρίς για τον Ατρόμητο. Μόλις στο 9’ οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπέρτου μετά από σέντρα του Ντε Πο. Στο 5’ είχε προηγηθεί διπλή ευκαιρία, με σουτ του Γκάλο, απόκρουση του Νάγκι και σουτ-αουτ στην επαναφορά από τον Ραμπέγιο!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Όμως στο 39’ ο Ενσικουλού δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάγκι. Η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος είχε ένα σουτ στην εστία, με τον Μέγιερι να είναι… θεατής σε όλο το υπόλοιπο διάστημα. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με σουτ του Παπάζογλου που δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Ατρόμητος πήρε πάλι μπρος. Στο 52’ ο Νάτσος βρήκε τον Ντε Πο που πλάσαρε, ο Νάγκι απέκρουσε και ο Μανούσος στην επαναφορά προ κενής εστίας έκανε το 2-0! Ένα λεπτό αργότερα νέα διπλή ευκαιρία πέρασε χαμένη για τους γηπεδούχους. Ο Μανούσος νικήθηκε σε κοντινό πλασέ από τον Νάγκι. Στην επαναφορά μόνος του ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν πάταγε… φρένο ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει. Στο 57’ ο Νάγκι έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ δυνατό σουτ του Γκάλο, ενώ στο 60’ η ΑΕΛ είχε την καλύτερή της στιγμή. Μετά από λάθος συνεννόηση σχεδόν στο σημαιάκι του κόρνερ, ο Φιλίπ έβγαλε τη σέντρα και ο Παπάζογλου μόνος του με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μέγιερι. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 73’. Μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Ανδρούτσο και εκείνος με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το τελικό 3-0.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 9′ Μπέρτος (αυτ.), 52′ Μανούσος, 73′ Ανδρούτσος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 63′ Νάτσος – 73′ Τόρζε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάτσιος, Δημόπουλος, Φίλος

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (82′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (83′ Μάντσον), Ραμπέγιο (77′ Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55′ Ανδρούτσος), Μανούσος (76′ Βέλλιος)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (46′ Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Μάρκοβιτς), Τόρζε, Μουζέκ (46′ Φιλίπ), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε (71′ Πινάκας), Μπέρτος, Βινίσιους (46′ Παπάζογλου).

Δείτε ακόμη

Εχασε Στόιλοβιτς από το φάιναλ 4 ο Φοίνικας
Βόλος-Λαμία το… απόλυτο μηδέν
Ο Τζίτζι μένει, ο σούπερ Μάριο αποχαιρέτισε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις