Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Έ«Χ»ασαν 90 λεπτά…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Έ«Χ»ασαν 90 λεπτά…

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ένα ματς που ξεχάστηκε άμεσα ήταν αυτό του Βόλου, όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ένα ματς που ξεχάστηκε άμεσα ήταν αυτό του Βόλου, όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι συμμετέχουν σε μια αγγαρεία, αφού δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Κάτι που συνετέλεσε στο να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να βγουν αναίμακτα τα 90 λεπτά. Και τα κατάφεραν. Ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και κυρίως από τον Βόλο. Όμως η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και μοιραία το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Το αξιοσημείωτο από πλευράς Λαμίας ήταν ότι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Γιώργος Πετράκης.

Ο Βόλος είχε λίγο καλύτερη διάθεση και κατάφερε να φανεί απειλητικός σε κάποιες περιπτώσεις. Αρχικά στο 12’ ο Τσαούσης έκανε συρτή σέντρα, αλλά ο Μάντζης με προβολή από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 30’. Ο Γκουαρατσένα με κεφαλιά βρήκε τον Μάντζη στη μικρή περιοχή, αλλά αυτός υπό την πίεση αντιπάλου δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το βολ-πλανέ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ! Αυτή ήταν και η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Στο ίδιο μοτίβο

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε τίποτα στο μοτίβο του αγώνα. Ο Βόλος ήταν αυτός που θέλησε να πιέσει κατά διαστήματα, με τη Λαμία να προσπαθεί να βγει στην κόντρα. Και στο 57’ καταγράφηκε σε μια αντεπίθεση η μοναδική της καλή στιγμή. Ο Σάλιακας έκανε ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαξ – Βιγιάλμπα, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Νιασέ, Σκαρντοβέλι.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας).

ΒΟΛΟΣ (Σ. Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημοπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαουσης, Μαξ, Τσκοκανης, Κυζιριδης (53′ Ζοάο), Μουνιθ (80′ Γέντρισεκ), Γκουαροτσενα, Μαντζης (92′ Μπάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Θεοδωροπουλος, Σκόνδρας, Βυντρα, Αντετζο, Βαντερσον, Μπεχαρανο, Δημουτσος (45+2′ Νιασέ), Ρομανιτς, Βιγιαλμπα (70′ Αραβίδης), Σαλιακας (85′ Μπουλούλης), Σασί (84′ Καραμάνος).

Δείτε ακόμη

Χάμιλτον: Κάνω έκκληση για αλλαγή και αποκήρυξη του ρατσισμού
Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ντέρμπι δικεφάλων
“Ασημένια βέλη” σε μαύρο χρώμα στη μάχη κατά του ρατσισμού!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις