Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Ιταλός στην Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Ιταλός στην Τούμπα

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Ο ορισμός ξένων διαιτητών στη Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται, καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Μάρκο Ντι Μπέλο θα σφυρίξει το ντέρμπι δικεφάλων.

Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Ο ορισμός ξένων διαιτητών στη Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται, καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Μάρκο Ντι Μπέλο θα σφυρίξει το ντέρμπι δικεφάλων. Ο 39χρονος διαιτητής ανήκει στη 2η κατηγορία της ΟΥΕΦΑ και είναι διεθνής τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, χθες σφύριξε την αναμέτρηση Ουντινέζε-Αταλάντα που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 3-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι και 4ος ο Καραντώνης. Στο VAR ο Ιταλός Πιέρο Τζιακομέλι ως VAR και η Χρύσα Κουρομπύλια της Δυτικής Αττικής ως AVAR. Μάλιστα, ο Ντι Μπέλο θα είναι ο μοναδικός ξένος διαιτητής που θα σφυρίξει στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Ιταλός θα κληθεί να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κονταροχτυπιούνται για τη 2η θέση.

Στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη ορίστηκε τρίο από την Αθήνα. Το ματς θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο και Αντώνη Καρατζίκα. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης αυτής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Τέλος, στο VAR θα βρίσκονται οι Αθηναίοι Τάσος Παπαπέτρου ως VAR και Ιορδάνης Απτόσογλου και ως AVAR.

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Βρέσκας στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Στον Γιώργο Βρέσκα έπεσε ο… κλήρος να διευθύνει το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Βοηθοί του διαιτητή από την ΕΠΣ Πιερίας θα είναι οι Κούλα Χασάν από Ξάνθη και Θεόφιλος Μωυσιάδης από Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα. Στο VAR θα είναι οι Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) ως VAR και οι Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) ως AVAR.

Δείτε ακόμη

Το -5 από τη Μίλαν άνοιξε την όρεξη για Europa League στην Μπολόνια
Αυγενάκης: «Έχουν παρέλθει οι εποχές των εκβιασμών»
Ο Μαρτίνς τρέχει με… 100!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις