Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – Μπολόνια: Όνειρο ευρωπαϊκής νυκτός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – Μπολόνια: Όνειρο ευρωπαϊκής νυκτός

Serie A - Μπολόνια: Η 7η θέση ανοίγει για ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι “ροσομπλού” δεν το φωνάζουν, όμως το σκέφτονται και ελπίζουν!

Serie AΜπολόνια: Ονειρεύεται Ευρώπη η Μπολόνια. Σε συνέχεια της καλής σεζόν που διανύουν οι «Ροσσομπλού», θέλουν να βγουν στην Ευρώπη. Όπως αποκάλυψε ο Χιλιανός μέσος της ομάδας Γκάρι Μεδέλ. Ο οποίος, συμφώνησε με τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, πως, η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ακρίβεια. Η Μπολόνια κέρδισε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια την Κυριακή και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 πόντους διαφορά από την Μίλαν και μια πιθανή έξοδο στην Ευρώπη.

«Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς! Επιστρέψαμε με τρεις σημαντικούς βαθμούς στο σπίτι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα της ομάδας και πρόσθεσε ότι: «Συμφωνώ με τον προπονητή, χρειαζόμαστε περισσότερη ακρίβεια, ακόμα και αν θέλουμε χρόνο για να βρούμε τον ρυθμό μας μετά από τρεις μήνες».

Δεν κρύβει το όνειρό του για Ευρώπη ο Μεδέλ

Serie A – Μπολόνια: «Το ονειρευόμαστε»

Η Νάπολι κατέχει την 6η θέση, όμως, έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει, ότι, η Μίλαν προκρίνεται στο Europa League από την 7η θέση. Η Μπολόνια βρίσκεται στην 11η θέση και έχουν μόνο 5 βαθμούς διαφορά από τους Ροσσονέρι. Ο 32χρονος μέσος παραδέχτηκε ότι θα ήταν το όνειρο κάθε ομάδας να προκριθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εν συνεχεία, ανέφερε πως: «Όλοι μας το ονειρευόμαστε, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και είμαστε μια καλή ομάδα».

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις