Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Πούγγουρας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Πούγγουρας

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Αχιλλέα Πούγγουρα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ως το 2023!

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Αχιλλέα Πούγγουρα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ως το 2023! Έτσι, το σίριαλ για τον νεαρό αμυντικό είχε… happy end, καθώς ο Πούγγουρας επέλεξε να επεκτείνει τη συνεργασία του. Ο 24χρονος στόπερ αγωνίζεται με τα πράσινα από το 2018 και είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Από το τριφύλλι ήθελαν να τον «δέσουν», καθώς τη φετινή  σεζόν είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι σειρήνες περί ενδιαφέροντος αρκετών ομάδων ηχούσαν εδώ και καιρό, αλλά σήμερα σταμάτησαν. Ο Πούγγουρας επέκτεινε κατά δύο χρόνια το συμβόλαιό του και θα παραμείνει πράσινος ως το καλοκαίρι του 2023.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Αχιλλέας Πούγγουρας εμφανίστηκε χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή. Τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τους στόχους του σημείωσε ότι θέλει να παίξει στην εθνική Ελλάδας, αλλά και να παίζει βασικός στο τριφύλλι. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023. Ο Αχιλλέας εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 47 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις του Πούγγουρα

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αχιλλέας Πούγγουρας ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γύρω από την ομάδα μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Πέρυσι ήταν μια χρονιά προσαρμογής, διεκδικούσα θέση στην ενδεκάδα, άλλοτε έπαιζα άλλοτε όχι. Εφέτος ήταν μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή από την αρχή και σε συνεργασία με το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια, ήταν τα στοιχεία που με βοήθησαν να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σίγουρα ένας στόχος μου από εδώ και πέρα είναι η συμμετοχή στην εθνική ομάδα αλλά σαν πρώτο στόχο και πιο σημαντικό είναι να έχω την υγεία μου, να συνεχίζομαι αγωνίζομαι βασικός στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης τον κ. Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε εφέτος και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους».

Δείτε ακόμη

Ώρα για… θέαμα
Η Ιντερ το γύρισε με 10 παίκτες, 1-2 στην Πάρμα!
Ο Μπενζεμά έκοψε, ο Καζεμίρο έραψε, η “βασίλισσα” πανηγύρισε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις