Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με γκολ… Μπενζεμίρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με γκολ… Μπενζεμίρο

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 στη Βαρκελώνη την Εσπανιόλ έφυγε στο +2 από την Μπάρτσα στη μάχη τίτλου - Η Βιγιαρεάλ 2-0 τη Βαλένθια “χτυπάει” τετράδα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με ηγέτη και μπροστάρη τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης δραπέτευσε από την έδρα της ουραγού Εσπανιόλ με 0-1. Ανοιξε έτσι τη διαφορά της στο +2 από την Μπαρτσελόνα. Ενώ εξακολουθεί να έχει και τη διαφορά τερμάτων βέβαια! Η ουραγός Εσπανιόλ με νέο προπονητή τον Ρουφέτε έπαιζε για την επιβίωσή της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η οποία έβγαλε κούραση από τα συνεχή ματς. Μετά από ένα μέτριο α’ ημίχρονο, όμως, πριν πάμε στην ανάπαυλα, ο Γάλλος “φονιάς” στο 43’ έκανε τακουνιά-ασίστ στον Καζεμίρο που άνοιξε το σκορ!

Μολονότι η “βασίλισσα” δεν ήταν καλή στην επανάληψη, και στο φινάλε απείλησε με ισοφάριση η Εσπανιόλ, πήρε το τρίποντο και ανέβηκε μόνη πρώτη. Πλέον απομένουν έξι αγωνιστικές. Η Ρεάλ ακόμα κι αν η Μπάρτσα κάνει μόνο νίκες, έχει την ευχέρεια να “δώσει” και μία ισοπαλία. Αν δεν κάνει παραπάνω γκέλα, θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Καθαρή νίκη το “υποβρύχιο”

Στα άλλα ματς της ημέρας η Λεβάντε διέλυσε 4-2 την Μπέτις στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η δε Γρανάδα ηττήθηκε 1-2 από την Εϊμπάρ που ουσιαστικά σώθηκε με αυτό το τρίποντο. Στο βαθμολογικό ντέρμπι Ευρώπης η Βιγιαρεάλ κέρδισε 2-0 τη Βαλένθια. Ετσι αγκάλιασε το εισιτήριο της Ευρώπης, ενώ παραμένει βασικός διεκδικητής της 4ης θέσης και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν τα φαβορί στην τετράδα του κυπέλλου Αγγλίας
«Δύσκολος» ο Παναιτωλικός 1-1 με Αστέρα
Πρέμιερ Λιγκ: Η Σαουθάμπτον σόκαρε 1-3 τη Γουότφορντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις