Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τα ματς των… αδιάφορων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Τα ματς των… αδιάφορων

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Με δύο ματς, που έχουν κοινή συνισταμένη, ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, τα Βόλος-Λαμία και Ατρόμητος –ΑΕΛ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Με δύο ματς, που έχουν κοινή συνισταμένη, ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, τα ΒόλοςΛαμία και Ατρόμητος –ΑΕΛ. Και οι τέσσερις αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και ίσως είναι ευκαιρία να δούμε καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά (19:30-Novasports 1) ο Βόλος θα υποδεχτεί τη Λαμία. Διαιτητής ο Κατσικογιάννης, βοηθοί οι Πάγκαλος, Καλαμπόκης, 4ος ο Βρέσκας και στο VAR οι Σέζος, Σαμοΐλης. Στο ματς που κλείνει την αυλαία (20:00-ΕΡΤ Sports) ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τη Λάρισα. Το ματς θα διευθύνει ο Βάτσιος, βοηθοί οι Δημόπουλος, Φίλος, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR οι Κοτσάνης, Μεϊντάνας.

Ο τεχνικός του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, αυτό του Τόρες. Την αποστολή αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Καραγκιόζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μήτογλου, Φερράρι, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μάντζης, Γέντρισεκ, Κορέλας, Κάσες και Μπαλογιάννης. Απ’ την άλλοι η Λαμία πάει με νέο προπονητή τον Γιώργο Πετράκη, ο οποίος αντικατέστησε τον Άκη Μάντζιο. Τρία τα προβλήματα για την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού εκτός έμειναν οι Μπιανκόνι, Βασιλόγιαννης και Τιρόνε. Επιστρέφουν οι Αραβίδης, Θεοδωρόπουλος. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Νιασέ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραμάνος, Σάσι, Ρόμανιτς, Αραβίδης, Τσούκαλος, Βιγιάλμπα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Για την πρωτιά στα πλέι άουτ!

Το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει στα σημερινά ματς είναι η πρωτιά στα πλέι άουτ. Και ο Ατρόμητος είναι αυτός που τη θέλει, γι’ αυτό η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ είναι απαραίτητη για τους Περιστεριώτες.  Μοναδικό πρόβλημα για τον Σάββα Παντελίδη αυτό του Χαρίση. Την αποστολή του Ατρομήτου συνθέτουν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης, Μάντσον.  Απ’ την άλλη ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει διαθέσιμους τους Νούνιτς και Αλί Γκαζάλ. Εκτός έμειναν και οι Μπάλλας, Γκόλιας, Κάτσε, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν 30 Ιουνίου. Την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Κρίστινσον, Νάγκι, Ασσούμπρε, Μπούστος, Ηλιάδης, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους, Ζίζιτς.

Δείτε ακόμη

Η Ιντερ το γύρισε με 10 παίκτες, 1-2 στην Πάρμα!
Ο Μπενζεμά έκοψε, ο Καζεμίρο έραψε, η “βασίλισσα” πανηγύρισε!
Μαρτίνς: «Δεν είναι οριστικές οι αποφάσεις»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις